Hava Durumu

Viyana'da yüz yüze

Fildişi Sahilli futbolcunun temsilcileriyle daha önce telefon ve elektronik posta yoluyla görüşen Bursaspor’da Futbol Şube Sorumlusu, Avusturya’nın başkentinde Toure için görüşmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2012 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2012 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Viyana'da yüz yüze
Bursaspor’un Kolo Toure ısrarı devam ediyor. Ertuğrul Sağlam’ın ‘görüşmelerimiz sona erdi’ demesine karşın girişimlerde bulunmaya devam eden Yeşil Beyazlılar’da Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat Viyana’da futbolcunun menajeriyle bir araya geldi.

OLYMPIAKOS DA DEVREDE
Daha önce telefon ve elektronik posta yoluyla yürütülen transferde ilk kez yüz yüze görüşme yapıldı. Kamat sabah erken saatlerde kamptan ayrılarak Viyana’ya geçti. Bu arada Toure ile ilgili Yunan takımı Olympiakos’un da devreye girdiği iddia edildi.

ELLER TELEFONDA
Toure transferi ile ilgili bu gelişmeler yaşanırken, Ertuğrul Sağlam’ın “3-4 gün içinde Avusturya Kampı’na en az bir oyuncuyu getirmeyi planlıyoruz” sözünün ardından bekleyiş de sürüyor. Yeşil Beyazlı kurmayların gün içinde telefon elinden düşmemesi dikkat çekti.


Dört gözle bekliyor

Transferin henüz gerçekleşmemesi Ertuğrul Sağlam’ı da düşünceye itiyor. Genç çalıştırıcı bir yandan takımını yeni sezona hazırlarken diğer yandan da düşünceli hali objektiflere yansıyor. Sağlam, dünkü çalışmada da yardımcısı Mutlu Topçu ile zaman zaman derinlere daldı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.