Hava Durumu

Yakaladığımız pozisyonları maalesef gole çeviremedik

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum,maç sonunda alınan beraberliği değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2013 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2013 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yakaladığımız pozisyonları maalesef gole çeviremedik

Christoph Daum, Gençlerbirliği maçından sonra, "İlk devre baskılı oynadık ve oyunu rakibin kendi sahasına yıkmaya çalıştık. Bunu da yaptık. Topla oynama oranı bizdeydi. Bu baskı sonucu ve oyun hakimiyetinden sonra gol olarak bunları sonuçlandıramadık. Çok net gol pozisyonu az vardı. Penaltıda golü de yiyebilirdik. İkinci devre daha da baskıyı artırdık. Çok net bir gol pozisyonumuz vardı, Sestak'ın pozisyonu. Diğer yakaladığımız pozisyonlar bu kadar net değildi. Müsabakaya bakıldığında baskılı oynuyorsunuz, sağdan soldan ortalar geliyor ve gol atmaya çalışıyorsunuz. Rakibe baskı kuruyorsunuz ve neticede gol olmayınca bunlar bir şey ifade etmiyor. Takımımızı mücadele açısından kutluyorum. Ceza sahası içinde ve sonuçta istediğimiz o golü bulamadığımız için üzgünüm" dedi.

"90 DAKİKA İYİ ÇALIŞTI"

Daum, "Bu maçta Sestak'ı tercih ettiniz. Bu değişikliğin sebebi neydi?" sorusuna, "Bu ilk kez değil. Bir kere daha oynattım. Bence 90 dakikada iyi çalıştı. Fakat golü atsaydı, bunu süsleyebilirdi. İdmanlarda çok iyi çalıştığı için bu şansı verdim" cevabını verdi.

"SONUCU GİDİLMEYİNCE SIKINTI DOĞUYOR"

Bursaspor'un kendi sahasında maç kazanmakta zorlandığı şeklinde sorulan soruya Daum, "Bu müsabakayla ilgili zaman zaman oyunu açmaya çalıştık ve kanatlardan geldik. Son paslarımız eksikti. Bunu yapamadığınız zaman gol atamıyorsunuz ve sıkıntı yaşıyoruz. Futbolcularım elinden gelen mücadeleyi verdi. Net pozisyonları yakalama adına isabetli pas ve ortalar gelmesi lazım. Kombinasyonlara baktığınız zaman kötü oynamadık. Ama sonucu gidilmeyince sıkıntı doğuyor" şeklinde cevapladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.