Hava Durumu

Yanan aracını izledi: Şu an beynim kanıyor

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde alkollü 3 genç lüks otomobil ile kaldırıma çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazanın etkisiyle lüks otomobil yandı. Gençler son anda kurtulurken 2'si olay yerinden kaçtı. Alkollü sürücü ise ekiplere zorluk çıkarttı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2020 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2020 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yanan aracını izledi: Şu an beynim kanıyor

İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Gazi Caddesi üzerinde seyir halindeki Ahmet Mert Coşkunmeriç idaresindeki otomobil kaldırıma çıkarak elektrik direğine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle lüks otomobil birden yanmaya başladı. İsmi henüz belirlenemeyen alkollü 2 genç ve sürücü Ahmet Mert Çoşkunmeriç yanan araçtan kendilerini son anda dışarı attı.

Hafif şekilde yaralanan 2 genç olay yerinden kaçtı. Ekipler otomobile müdahale ederken Çoşkunmeriç sağlık ekiplerinin tedavi çağrısını reddetti ve aracına yapılan müdahaleyi çaresizce izledi.

GÜÇLÜK ÇIKARTTI

Sürücü sinir krizi geçirerek polis ve itfaiye ekiplerine güçlük çıkartarak alkolmetreyi üflemek istemedi. Kaza yapan genç "Şu an beynim kanıyor ben şu an düşünemiyorum ambulansçılar alır mısınız beni? Bu kadar polis zoruyla bir şey yapamam" ifadelerini kullandı.

Çoşkunmeriç olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına ise hakarette bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.