Hava Durumu

Yaşlı adam kadınları manken fotoğrafıyla kandırıp tecavüz etmiş

Anthony LaRoche takma adını kullanan bir adam, kadınlara mesaj gönderip, "Gri'nin 50 Tonu" filmindeki yatak odası fantezilerini yaşama vaadinde bulundu. LaRoche'nin başı şimdi tecavüz suçlamasıyla dertte...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yaşlı adam kadınları manken fotoğrafıyla kandırıp tecavüz etmiş
The Mirror'ın Le Parisien'den aktardığı habere göre; 68 yaşındaki adam, genç bir erkek modelin fotoğrafıyla kadınları aldatıp, "karanlık bir odada" sevişmeye ikna etti. Tuzağa düşerek LaRoche'nin Fransa'nın Nice kentinde bulunan evine giden Sylvie, yaşadığı olayı şöyle anlattı: "Sıradışı bir macera için karanlık bir odada gözlerimizin bağlı olmasını istedi."

Sylvia, eve gittiğinde gözlerini bağlamış ve mavi gözlü, yakışıklı bir adamla sevişmeyi umarak yatağa girmiş. Ne var ki seviştikten sonra ışığı açtığında gördüğü manzara karşısında şoke olmuş: "Buruş buruş, gözlüklü, yaklaşık 65'inde kel bir adamdı. Tam anlamıyla tiksindim." 

ÜÇ FARKLI KADININ İDDİALARI DA AYNI

Şikâyet üzerine soruşturma başlatan Nice polisi, Sylvia'nın iddialarının, üç farklı kadının şikâyetleriyle eşleştiğini fark etti. Evine baskın yapan polis, adamın, Fransa'nın çeşitli yerlerinde tam 342 kadını aynı yöntemle tuzağa düşürmeye çalıştığını fark etti.

LaRoche'nin ikinci mağduru ise ifadesinde, "Gözlerimdeki bağı çözmemi istemedi. Israrcı olduğumda da sinirlendi. Karanlıkta siluetini gördüm. Yaşlı, göbekli ve büyük burunluydu" dedi. 

Gözaltına alınan LaRoche, polise verdiği ifadede, kadınların sevişmeye razı olduğunu iddia ederek yaptığında yanlış bir taraf göremediğini söyledi. Fransa polisi diğer mağdurları bulmaya çalışırken, yaşlı Fransız ‘tecavüz’ suçlamasıyla karşı karşıya…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.