Hava Durumu

Yavuz Seçkin: Evlilik yıldönümümüzde göze geldik

Oyuncu ve radyo programcısı Yavuz Seçkin (52), evinin bahçesinde kaza geçirdi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Seçkin, olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2021 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2021 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yavuz Seçkin: Evlilik yıldönümümüzde göze geldik

Evinin bahçesinde ağaca uzanmak için sandalyeye çıktığını söyleyen Yavuz Seçkin, sandalyeden düşünce omuriliğinde kırıklar meydana geldi. Hemen hastaneye kaldırılan komedyen, tedavi altına alındı.

Hastanede çektirdiği videoyu hayranlarıyla paylaşan Seçkin, videoya şu notu düştü: "Nazar böyle değiyor demek ki. Evlilik yıldönümümüzde göze geldik herhalde. Omurilik çıkışında sol tarafta 2-3 kırık var ama toparlayacağız inşallah."

KÖPEK ISIRDI

Öte yandan geçtiğimiz ay koronavirüs pandemisi dönemini Darıca'da ailesiyle birlikte geçiren Yavuz Seçkin'i köpek ısırmıştı. 52 yaşındaki oyuncu, olayı esprili bir dille takipçilerine anlatmıştı.

Aşı olurken fotoğrafını yayınlayan oyuncu, "Öncelikle benim bir hayvansever olduğumu hepinizin bilmenizi isterim. Dün Darıca'da başımdan bir olay geçti" ifadelerini kullanmıştı.

"AŞIMIZI OLDUK, AMA TETANOZ"

Seçkin, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa "Komşumuz, ikazlara rağmen kangal köpeklerini başıboş sokağa salıyor ve hayvanlar sokakta kafalarına göre takılıyorlar... Sokak, Elm Sokağı köpek versiyonu gibi. Maalesef bu kangal köpeklerden biri, dün beni de ıssırdı. Şükür yanımda çocuklarım, 81 yaşındaki annemiz yoktu. İstem dışı nahoş olaylar da yaşanabilirdi. Neyse bunu da şükür. Aşımızı olduk, ama tetanoz." mesajını yazmıştı.

Ünlü oyuncu, Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşıma ise "Kangal ısırınca insanda böyle havalandırma delikleri açılabiliyor" notunu düşmüştü.

Seçkin'in paylaşımlarına 'geçmiş olsun' yorumları yapılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.