Hava Durumu

Yeni Malatyaspor'dan Antalyaspor'a tek kurşun

Yeni Malatyaspor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u tek golle geçerek, ligdeki ilk üç puanını aldı. Antalyaspor'un ise namağlup unvanı sona erdi. Yeni Malatyaspor'a üç puanı kazandıran gol, yeni transfer Tetteh'den geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2020 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2020 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni Malatyaspor'dan Antalyaspor'a tek kurşun

Süper Lig'in 4. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. Sezon başında 650 bin Euro'ya Sparta Prag'dan kiralanan Tetteh'in 10. dakikadaki golü, maçın sonucunu belirledi.

Yeni takımıyla ilk golünü kaydeden Tetteh'in bir vuruşu direkten dönerken, 23 yaşındaki futbolcu uzatma dakikalarında da yüzde yüzlük bir gol fırsatından yaralanamadı. Yeni Malatyaspor, bu galibiyetle ligdeki ilk üç puanını hanesine yazdırırken, Antalyaspor'un yenilmezlik serisi sona erdi.

Düşük tempoda başlayan karşılaşmada ev sahibi ekip, Tetteh'in 10. dakikada attığı golle öne geçti. Savunmanın arkasına atılan topta savunmanın müdahalesine rağmen ayakta kalan Tetteh, takımını öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının kalan dakikalarında iki takım da pozisyon bulamazken, seyir zevki oldukça düştü.

TETTEH İNANILMAZ BİR GOL KAÇIRDI

İkinci yarı ise ilk yarıya oranla daha tempolu başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci 45 dakikada iki takım da gol atma becerisi gösteremedi. Özellikle Tetteh'in uzatma dakikalarında kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ezmesi, Yeni Malatyaspor'u ikinci golden etti. İlk yarıda bulduğu golü savunmayı başaran Yeni Malatyaspor, mücadeleden 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Bu galibiyetle Yeni Malatyaspor puanını 4 yaparken, Antalyaspor 7 puanda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.