Hava Durumu

Yeni Malatyaspor rahat turladı

Sarı Siyahlılar evinde 2-0 kazandığı maçın rövanşında Etimesgut Belediyespor'u deplasmanda da aynı skorla devirmesini bildi ve adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2018 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2018 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni Malatyaspor rahat turladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Evkur Yeni Malatyaspor konuk olduğu TFF 2. Lig temsilcisi Etimesgut Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek son 16 Turu'na çıktı. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynan maçta Sarı Siyahlılar, pazar günü Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçı düşünerek yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. İki takım da ilk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi. İkinci yarıya iyi başlayan taraf konuk Evkur Yeni Malatyaspor oldu.

SON SÖZ EREN TOZLU'DAN

Evkur Yeni Malatyaspor 54. dakikada Ahmed Ildız'ın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşla 1-0 öne geçmeyi başardı. Ev sahibi Etimesgut Belediyespor yenik duruma düştükten sonra geride çok fazla risk alarak beraberlik golü için yüklendi ancak Malatya temsilcisinin kalecisi Abdulsamed Damlu'yu geçmeyi başaramadı. 88'de konuk ekip farklı ikiye çıkardı. Mustafa'nın şutunda kaleciden dönen topu Eren Tozlu tamamlayarak filelere gönderdi: 0-2. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca ilk maçı da 2-0 kazanan Evkur Yeni Malatyaspor, rakibini aynı skorla devirerek bir üst tura yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.