Hava Durumu

Yeni teknik direktör ChrIstoph Daum

İspanya’da yapılan görüşme neticesinde Alman çalıştırıcı ile iki yıllık anlaşmaya varıldı. Daum çarşamba günü Bursa’da olacak ve resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2013 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2013 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yeni teknik direktör ChrIstoph Daum

Bursaspor’da Hikmet Karaman’ın görevine son veren Erkan Körüstan Yönetimi teknik adam konusunda Christoph Daum’da karar kıldı. Önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Bursasporlu yöneticiler Rıdvan Şen ve Yüksel Çolak ile genel direktör Ayhan Barışıcı ve BASKF Başkanı Cemal Vardar Alman teknik adamla görüşmek için İspanya’ya gitti.

KORKMAZ EKİBE GİRDİ

İspanya’da yapılan görüşmeler neticesinde taraftar akşam saatlerinde anlaşmaya vardı. Kulübün resmi internet sitesinden Daum’la prensip anlaşmasına varıldığı duyurulurken, resmi sözleşmenin çarşamba günü Bursa’da imzalanacağı bildirildi. 2012 yılının mayıs ayından itibaren takım çalıştırmayan ve iki yıllığına sözleşme imzalanan Daum’un ekibinde Faruk Korkmaz ve Türk bir kaleci antrenörü ile kendi getireceği 3 yardımcısı daha olacak.
 

Türkiye’de 3 şampiyonluk yaşadı

1953 doğumlu Christoph Daum Türk futbolseverlerin yakından bildiği bir isim. Alman çalıştırıcı 1994-96 yılları arasında Beşiktaş, 2003-2006 ve 2009-2010 yılları arasında iki dönem Fenerbahçe’de görev aldı. Beşiktaş’ta 1994-95, Fenerbahçe’de de 2003-04 ve 2004-05 sezonlarında Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. 1993-94 sezonunda Beşiktaş’la Türkiye Kupası’nı havaya kaldırdı. 1991-92’de VfB Stuttgart teknik direktörü olarak Bundesliga şampiyonu ve Alman Süper Kupası’nı kazandı.

Markaj’ı kaçırmayın

AS TV'nin ekran klasiği Markaj, bu akşam yine gündemi belirleyecek. Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde elenmesi ve ardından teknik direktör Hikmet Karaman'la yolların ayrılmasının tartışılacağı programda yeni sezon öncesi değerlendirmeler de yapılacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı programda Erkan Öncel ve Levent Batur yorumlarıyla renk katacak. Markaj saat 20.30'da başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.