Hava Durumu

Yenilenen A Milli Takım takdir topluyor

A Milli Futbol Takımı yenilenen kadrosu, mücadeleyi bırakmayan ve prese dayalı oyun karakteriyle futbolseverlerin takdirini kazanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2020 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2020 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yenilenen A Milli Takım takdir topluyor

Dünya futbolunun ekol ülkelerinden olan Almanya ile deplasmanda oynanan maçta 3 kez geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayan ve uzatmalarda bulduğu golle deplasmandan beraberlikle dönen ay-yıldızlı ekip, Rusya karşısında da deplasmanda geriye düştüğü maçta beraberliği elde etti. Milli takım, ikinci yarıdaki etkili futboluyla Rusya karşısında galibiyeti kaçıran taraf oldu. Rumen teknik adam Mircea Lucescu döneminde genç oyuncu hamlesini başlatan A Milli Futbol Takımı, Şenol Güneş'in teknik direktörlüğe gelmesi başarılar elde etmeye başladı. Güneş, Burak Yılmaz, Mahmut Tekdemir ve Mert Günok gibi deneyimli isimlerle genç oyuncuları harmanlayarak, arzulanan milli takım yolunda adım adım ilerliyor.

Genç yıldızlar üzerine kurulu bir milli takım

Ay-yıldızlı ekipte, 23 yaşındaki Cengiz Ünder, 22 yaşındaki Merih Demiral, 24 yaşındaki Çağlar Söyüncü ve 20 yaşındaki Ozan Kabak gibi genç oyuncular en önemli isimler haline geldi. Genç oyuncular ile iskelet kadrosunu oluşturan milli takım, oyun sistemini de her geçen gün geliştirerek göze hoş gelen bir futbol anlayışını sahaya koyuyor. Milli takımın yenilenen kadrosu ile ortaya koyduğu mücadeleci futbol, hak ettiği ilgiyi ve desteği de görmeye başladı. Milli maçlar, yeniden heyecan uyandıran karşılaşmalar haline geldi. Milli maçların izlenme oranlarının da artması, bunun en açık göstergesi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.