Hava Durumu

Yıldırım'ı rahatlatacak otopark

Yıldırım Belediyesi, kaymakamlık, belediye ve emniyet müdürlüğünün bulunduğu bölgeye 5 katlı otopark yaptı. Otopark, 11 Kasım Pazar günü törenle hizmete açılacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2012 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2012 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım'ı rahatlatacak otopark

Yıldırım’da ‘Bayrak Alanı’nda bulunan kaymakamlık, belediye ve emniyetin olduğu bölgeye 5 katlı bir otopark yapıldı. Belediyenin yaptığı otopark sayesinde bölgedeki trafik karmaşası da azalacak.
2 katı yer altında olmak üzere 5 katlı halde inşa edilecek otopark 2 milyon TL'ye mal oldu. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, otoparkın bölgedeki trafik sorununa çözüm olacağını belirterek, "Böylesi büyük bir kentte olmazsa olmazlardan birisi de katlı otoparklar. Yıldırım Belediyesi olarak 7 adet katlı otoparkı hizmete sunduk. Bu otoparkımız da 11 Kasım günü güzel bir törenle hizmete açılacak. Halkımızın hizmetine sunacağız. Büyük kentlerin en büyük ihtiyaçlarından biri katlı otoparklardır. Bu otoparklarımızı çok amaçlı kullanıyoruz. 450 araç kapasiteli otopark, kamu binalarının olduğu yerdeki araçların park edilmesi sebebiyle meydana gelen sıkışıklığı giderecek” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.