Hava Durumu

Yıldırımspor avantajı kaptı

Mavi Yeşil Beyazlılar 3. Lig yükselme play-off çeyrek final ilk maçında deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Yıldırım ekibi pazartesi günü Bursa'da yarı final için rakibini ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2021 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2021 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırımspor avantajı kaptı

Misli.com 3. Lig yükselme play-off çeyrek final ilk maçında Bursa Yıldırımspor deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor ile 2-2 berabera kaldı. Kelkit İlçe Stadı'nda oynanan maça iyi başlayan Bursa temsilcisi, 18. dakikada Hüseyin Çelik'in golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca Mavi Yeşil Beyazlılar soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi. Ev sahibi takım ikinci yarıda daha iyi oynadı ve 56'da Adem Sağlam'ın penaltısı ile skoru 1-1'e getirdi.

ÜSTÜNLÜĞÜ KORUYAMADI

Beraberliğin ardından Bursa Yıldırımspor oyun üstünlüğünü tekrar eline aldı ve 60. dakikada Osman Demir'in golüyle yeniden öne geçti: 1-2. Ancak Mavi Yeşil Beyazlılar skor üstünlüğünü koruyamadı ve 67. dakikada Tayfun Çulha'nın golüyle maçta bir kez daha eşitlik oldu: 2-2. Kalan dakikalarda başka gol olmadı maç 2-2 sona erdi. Yıldırımspor pazartesi günü saat 16:00'da Minareliçavuş Spor Tesisleri'nde ağırlayacağı maçta rakibini yenerek yarı final vizesi arayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.