Hava Durumu

Yoğun bakımdayken pencereden düştü!

Kahramanmaraş'ta kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye giden bir kadın, yoğun bakım ünitesinin bulunduğu servisin ikinci katından düştü. Vücudunun çeşitli yerleri kırılan kadın ameliyat edildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2012 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2012 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yoğun bakımdayken pencereden düştü!
 Namık Kemal Mahallesi'nde oturan 45 yaşındaki Gülbeyaz Köse, kalp rahatsızlığı nedeniyle Kayseri Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne gitti. Acil serviste kalp krizi geçiren Köse yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Geceyi hastanede geçiren Köse bir gün sonra anjiyo oldu. KSÜ Hanefi Öksüz Kalp Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altında tutulan Köse, gece henüz bilinmeyen nedenden dolayı hastanenin ikinci katından aşağıya düştü. Köse'nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştu ve hastanede ameliyat oldu. Yaklaşık 2 hafta hastanede tedavi gören Köse, taburcu edilerek evine gönderildi.

OĞLU DAVACI OLDU

Köse'nin oğlu Durdu Köse, annesini kalp tedavisi için hastaneye götürdüklerini ancak yoğun bakım ünitesinden düştüğünü öğrenince şok olduklarını ifade etti. Annesinin 2 hafta hastanede tedavi gördüğünü anlatan Köse, ''Annemi hastaneye yürüyerek götürdük. Bir gün sonra yoğun bakım ünitesinden düştüğünü söylediler. Gerçekten şaka gibi. İnanması güç. Şu anda evde yatalak durumda. Kalça kemiği, omuzu ve kaburgasında kırıklar var'' dedi. Köse ayrıca, ''Bize ciddi bir açıklama yapmadılar. Sadece nöbetçi bir doktor annemin oksijen maskesini çıkarmaya çalıştığını söyledi. Ama hastane yönetiminde bizi tatmin edici bir şey söylemediler'' diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.