Hava Durumu

Yolcu minibüsünün çarptığı küçük kız öldü

Gaziantep'te, annesi ile birlikte ekmek almak için fırına giden 3 yaşındaki Muazzez Sude Baykuş, kendisine çarpan minibüsün altında kalarak yaşamını yitirdi. Küçük kızın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2013 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2013 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yolcu minibüsünün çarptığı küçük kız öldü

Kaza, sabah saatlerinde Mevlana Mahallesi 100'üncü sokakta meydana geldi. Muazzez Sude, fırından ekmek almak için annesi Fadime Baykuş ile birlikte evden ayrıldı. İddiaya göre, hızlı olduğu ileri sürülen 47 yaşındaki Kadir Şahan yönetimindeki 27 M 0380 plakalı yolcu minibüsü, annesi ile sokakta yürüyen Muazzez Sude'ye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan küçük kız, olay yerinde yaşamını yitirdi, sürücüsü Şahan ise minibüsünü bırakarak kaçtı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Küçük kızın ölüm haberi sonrası anne Fadime ile baba Ali Şahin sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, yaşamını yitiren küçük Muazzez Sude'nin cesedi, yapılan inceleme sonrası otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kaza sonrası minibüsünü bırakarak olay yerinden kaçan sürücü Kadir Şahan'ın ise Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.