Hava Durumu

Yolsuzluk Komisyonu kuruluyor

Bursaspor 2. Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Emin Adanur, Bursaspor'un borcunun kongrede açıklandığı gibi 550 milyon lira değil, 850 milyon lira olduğunu söyledi. Adanur kulüpte yolsuzluk komisyonu kurulacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2021 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2021 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yolsuzluk Komisyonu kuruluyor

Bursaspor İkinci Başkanı Emin Adanur sosyal medya hesabından camiaya seslendi.

TEK TOPA VURMADAN MİLYONLAR

Transfer tahtasıyla ilgili çalışmalardan bahseden Adanur yaşadıkları zorlukları anlatırken, kulübün borcunun açıklanıldığından çok daha fazla olduğunu bildirdi. Adanur, "Tek topa vurmadan 7 milyon alacağı olan, Bursaspor markasıyla kendini dünyaya tanıtan ve bu kulüpten ekmek yiyip sırtını dönen futbolcuları, dövizde bile yüzde 18 faize imza atılan sözleşmeleri gördüğüm için sitem ettim. Daha düne kadar 550 milyon TL diye açıklanan borcun, 10 gün sonra 850 milyon TL olduğunu gördüğüm için sitem ettim. 70-80 milyon TL diye bilinen transfer tahtası borcunun 150-160 milyon TL olduğunu gördüm için sitem ettim." ifadelerini kullandı.

TEK TEK ORTAYA ÇIKARTACAĞIZ

Kulüpte yolsuzluk yapıldığını iddia eden ve araştırmalarının sürdüğünü kaydeden Emin Adanur kulüpte 'Yolsuzluk Komisyonu' kuracaklarını kaydetti. Adanur, "Koca koca insanların, kendi istikbal ve keyifleri için Bursaspor markasını nasıl bu hale getirdiğini gördüğüm için sitem ettim. Arkadaşlar, emin olun hiç şikayet etmiyorum, sadece Bursaspor'u bu halde gördüğüm için çok üzüldüm. emin olun hiç şikayet etmiyorum, sadece Bursaspor'u bu halde gördüğüm için çok üzüldüm. Ama hiç merak etmeyin. Kuracağımız 'Yolsuzluk Komisyonu' Bursaspor'u bu hale getirenleri tek tek ortaya çıkaracak ve sizlere açıklayacağız. Bu arada, gönlünüz rahat olsun, söz verdiğimiz gibi o tahta açılacak. Bize inanın ve güvenin." dedi.

Bursaspor'da oluşturulan Yolsuzluk Komisyonu'nda şu isimler yer alıyor:

1)Şevket Kaydı
2)Enes Can Demir
3)Yalçın Canbaz
4)Batu Demirtaş
5)Adnan Ersoy
6)Mehmet Güzelsöz
7)Emre Şankaya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.