Hava Durumu

Yomra'da Belediye Başkanı Bıyık'a 5 el ateş eden saldırgan kayıplara karıştı

Trabzon'un Yomra ilçesinde bu sabah Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık makam aracıyla belediye binası önüne geldiği esnada kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Belediye Başkanı Mustafa Bıyık saldırıdan yara almadan kurtulurken, kayıplara karışan saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yomra'da Belediye Başkanı Bıyık'a 5 el ateş eden saldırgan kayıplara karıştı

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık saat 08.30 sıralarında mesaiye başlamak üzere makam aracıyla Yomra Belediye binasına geldi.

5 EL ATEŞ ETTİ

Bu sırada yolun karşısında duran ve üzerinde siyah kapşon bulunan 17-18 yaşlarında bir genç, silahla Başkan Bıyık'ın bulunduğu yere doğru 5 el ateş etti. 4 kurşun belediyenin camlarına bir kurşun ise yakındaki banka ATM'sine isabet etti. Başkan Mustafa Bıyık'ın yara almadığı saldırı sonrası genç şahıs yaya olarak koşarak bölgeden uzaklaşırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İSTİFA KRİZİ YAŞANMIŞTI

Trabzon'da, Yomra İlçe Belediye Meclisi'nde haziran ayı meclis toplantısında, belediyeye ait bir benzin istasyonunun satışı için Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a yetki verilmesi oylamasında AK Parti'li Tülay Adanur, grup kararına uymayarak İYİ Partili meclis üyeleriyle birlikte hareket edip evet oyu kullanmıştı. AK Parti'de tepkiye neden bu olay sonrasında önce AK Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur istifa etti. Ardından da Yomra Belediye Meclisinde görevli 5 AK Parti'li üye ortak açıklama yaparak partilerinden istifa ettiklerini duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.