Hava Durumu

Yurt önünden bisiklet lastiği hırsızlığı

Aksaray'da, kimliği belirsiz bisikletli, öğrenci yurdunun yangın merdiveninin korkuluğuna kilitli başka bisikleti çalamayınca ön lastiğini söküp, götürdü. Hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2020 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2020 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yurt önünden bisiklet lastiği hırsızlığı

Olay, dün Büyük Bölcek Mahallesi 2411 Sokak'taki öğrenci yurdu önünde meydana geldi. Üniversite sınavına hazırlanan Emir Gün (18), kaldığı yurdun yangın merdiveninin korkuluğuna bisikletini kilitleyip, içeri girdi. Bir süre sonra bisikletinin yanına dönen Gün, ön lastiğinin olmadığını fark etti. Bunun üzerine Gün, yurt yöneticisi Eyüp Aslan ile birlikte güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerde kimliği belirsiz bisikletlinin, önce Gün'ün bisikletinin kilidini kırmaya çalıştığı, kıramayınca da ön lastiğini söktüğü sonra gözcülük yaptığı ihtimali üzerinde durulan başka bisikletliye lastiği verdiği anlar görüldü. Hırsızlık şüphelisi 2 kişinin daha sonra farklı yönlere gidip, gözden kaybolduğu belirlendi. Bunun üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelip, inceleme yapan polis, şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Olayı anlatan yurt yöneticisi Eyüp Aslan, "Bisiklet hırsızları öğrencimizin bisikletinin ön lastiğini söküp götürüyorlar. Bizde durumu güvenlik kamerasından tespit edip polis ekiplerine bildirdik" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.