Hava Durumu

Zeynep Demirel'den Yeda paylaşımı

Geçtiğimiz haftalarda 'Seksenler' dizisinin kadrosuna katılan Fenerbahçeli eski kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2021 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2021 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zeynep Demirel'den Yeda paylaşımı

2009'da Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri...

Zaman zaman kızlarıyla geçirdiği keyifli anları da takipçilerinin beğenisine sunan Zeynep Demirel, dün dört yaşındaki küçük kızı Yeda ile üç tekerlekli bisiklete bindi.

O anları, Instagram üzerinden paylaşan güzel oyuncu, gönderisine "Kanguru ve anası" notunu düştü. Oturdukları sitenin bahçesini bisikletin sepetinde gezen Yeda'nın keyifli halleri de dikkatlerden kaçmadı.

ZEYNEP DEMİREL, SEKSENLER'DE

Öte yandan iki çocuk annesi Zeynep Sever Demirel, 'Seksenler' ailesine Çağatay'ın Belçikalı eşi 'Amelie' olarak katılıyor.

Demirel, 'Seksenler' dizisine katılmasıyla ilgili, "Usta oyuncularla kamera karşısına geçtiğim için mutlu ve heyecanlıyım. Kendimi çok şanslı hissediyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.