Hava Durumu

Zeynep Tokuş yoga eğitmeni olarak setlere döndü

'Deli Yürek' dizisinde canlandırdığı Zeynep rolüyle hafızalara kazınan Zeynep Tokuş, 10 yıl önce evlendikten sonra oyunculuğu bıraktı. Setlere ara veren Zeynep Tokuş yıllar sonra sete gitti ama bu sefer yeni işi yoga eğitmeni olarak.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2021 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2021 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zeynep Tokuş yoga eğitmeni olarak setlere döndü

Zeynep Tokuş, senaristliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği 'Aşkın Kıyameti' filminde rol alan Pınar Deniz, Boran Kuzum, Yiğit Kirazcı, Gürhan Altundaşar ve Seda Türkmen'e yoga dersi verdi. Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Zeynep Tokuş'un yoga dersi verdiği anlar renkli görüntüler oluşturdu. Toplu halde yoga yapan oyuncular, şekilden şekle girdi.

Tokuş, tüm anları Instagram'dan paylaştı. Boran Kuzum'la acroyoga denemeleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Zeynep Tokuş, 10 yıl önce Erdem Yılmaztürk'le nikah masasına oturmuştu. Oyuncu, yaptığı acroyoga hareketleri sosyal medya hesaplarından da sürekli paylaşıyor.

KIZIYLA YOGA YAPTI

Kızı Ayşe ile yoga yaptığı anları yayınlayan oyuncu, fotoğraflarına, "Ah, ne eğlendik. Tutku duyduğum şeyi kızımla paylaşabildiğim için minnettarım. Haydi, siz de bir şeyler denerseniz kızımla görebilmemiz için etiketlemeyi unutmayın..." notunu düştü.

Üç çocuk annesi olan Tokuş'un kızı ile birlikte esnekliğini gözler önüne serdiği paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.