Hava Durumu

Zincirleme kazada bir aile yok oldu: Bursa'da görev yapan öğretmen çift ve 2 çocuğu...

Afyonkarahisar'da 5 aracın karıştığı trafik kazasında, bulundukları aracın takla atarak şarampolden aşağı yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden, Bursa'da görevli öğretmen çift ve 11 ile 5 yaşındaki iki çocuğu Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı. Öğretmen çiftin annesi ve babası, cenazede gözyaşlarına boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2021 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2021 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zincirleme kazada bir aile yok oldu: Bursa'da görev yapan öğretmen çift ve 2 çocuğu...

Dün gece saatlerinde Afyonkarahisar'da meydana gelen 5 araçlı zincirleme trafik kazasında, Bursa'da öğretmenlik yapan Yasin ve Burcu Çetin çifti ile çocukları Zeynep Yaren ile Başak hayatını kaybetmişti. Aile, Kırıkkale'de bugün toprağa verildi.

ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA YAŞAMLARINI YİTİRDİLER

Bursa'nın İznik ilçesi Selçuk İlköğretim okulunda öğretmenlik yapan Yasin Çetin ve Çakırca İlköğretim okulunda öğretmenlik yapan Burcu Çetin, Kurban Bayramı izninde Bursa'dan ayrılarak Konya'ya akrabalarını ziyaret için yola çıktı. Öğretmen çiftin iki küçük kızı 11 yaşındaki Zeynep Yaren ile 5 yaşındaki Başak Çetin, Afyonkarahisar-Konya karayolunun 60. kilometresinde zincirleme trafik kazasına karıştı. Takla atarak şarampole devrilen otomobilin hurdaya döndüğü kazada, öğretmen çift ve kızları hayatını kaybetti.

ANNE VE BABASI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsisi yapılan Kırşehir nüfusuna kayıtlı Çetin ailesinin cenazesi Kırıkkale'ye getirildi. Çalılöz Mahallesi'ndeki Furkan Camii'nde cenaze namazı kılındı. Öğretmen çiftin annesi Yurdagül ve babası Şakir Çetin, gözyaşlarına boğuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.