Hava Durumu

Zor ama imkansız değil

Bursaspor, Brescia ile sözleşmesi sona eren Birkir Bjarnason'la temas kurdu. Yeşil Beyazlılar İzlandalı ofansif orta saha oyuncusunu ikna etmek için çabalıyor. Bursaspor transferde Adana Demirspor'u da devreden çıkarmaya uğraşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2021 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2021 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zor ama imkansız değil

Ofansif orta saha pozisyonu için oyuncu arayışlarını sürdüren Bursaspor en son Brescia forması giyen İzlandalı Birkir Bjarnason'la temas kurdu.

SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Yeşil Beyazlılar tecrübeli oyuncunun bonservis ücreti olmadığından bu transferin üzerine fazlasıyla düştü. Kulübüyle sözleşmesi 1 Temmuz'da sona eren Bjarnason'un ikna edilmeye çalışıldığı ancak oyuncunun şu an için Bursaspor'a olumlu bir adım atmadığı ifade edildi. Bursaspor, İzlandalı futbolcuyu ikna için temaslarını sürdürüyor.

GEÇMİŞİ ÇOK BAŞARILI

Geçen sezon Brescia formasıyla 36 maça çıkan ve 6 gol kaydeden Bİrkir Bjarnason'un kulüp kariyerinde 379 maçta 66 golü bulunuyor. İzlanda milli takımıyla 92 maçta 13 kez fileleri havalandıran 33 yaşındaki maestro bugüne kadar iki sezondur oynadığı Brescia'nın dışında Viking, Bodo, Standard Liege, Pescara, Sampdoria, Basel, Aston Villa ve Al Arabi formalarını giydi. Birkir Bjarnason'la Adana Demirspor'un da ilgilendiği ve transferde iki kulüp arasında çekişme yaşandığı ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.