Hava Durumu

Aleyna'dan Yunus Emre'ye eşi üzerinden gönderme

Aleyna ve Yunus Emre arasındaki samimi günler son buldu. Dostluk bitti gerilim başladı. Aleyna fragmanda Yunus Emre için "Bu gidişle kendisini eşi havaalanında bekleyecek" dedi. Fragmanı gören Beria Özden çıldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 15:52
Kaynak: MyNet
Aleyna'dan Yunus Emre'ye eşi üzerinden gönderme

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlık son buldu, dostluk yerini gerilime bıraktı. Konseyde yüzleşen ikili bununla da kalmadı. Survivor fragmanda Aleyna'nın sözleri daha önce eşini "Aleyna'dan uzak dur" diyerek uyaran Beria Özden'i kızdırdı.

Survivor fragmanda Aleyna Yunus Emre için "Kendisi de düellolarda eşinin beni havaalanında beklediğini sürekli söylüyordu bu gidişle kendisini eşi havaalanında bekleyecek. Ben buradan gitmeden Yunus Emre gidecek" dedi.

ALEYNA'YA GÖZDAĞI

Beria Özden bu sözlerden sonra paylaşım yaparak "Fragmanı gördüm yine gülüyorum 2 ay geçti primoğlu yeni mi dank etti evli olduğu yeni mi anladın? Sen seversin ortalık karıştırmayı 'tek beklediğim eşimdir.' Herkes kendi yaptıklarına baksın önce. Konserde saçma hareketlerin yüzünden sana ne yaptığımı hatırlıyorsundur biraz daha beni ve ailemi ağzına alırsan hatırlatacağım ben sana" diyerek Aleyna'ya gözdağı verdi.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.