Hava Durumu

Çağla Şikel yine kampa girdi! Bu sefer yemek yapıp dağıttı

Sunucu, manken ve oyuncu Çağla Şikel, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ara ara girdiği kamplarla adından söz ettiren güzel manken Çağla Şikel, yaptığı spor sonrası çektiği videolarla da dikkatleri üzerine topluyor. Güzel sunucu şimdilerde ise yine kampa girdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 09:14
Kaynak: Posta
Çağla Şikel yine kampa girdi! Bu sefer yemek yapıp dağıttı

Sık sık gündeme gelen güzel sunucu ve oyuncu Çağla Şikel, sosyal medyada ara ara kas şovu yapıyor. Spor sonrası karın kaslarıyla paylaşım yapan Çağla Şikel dikkatleri üzerine çekiyor.

ÇAĞLA ŞİKEL'DEN KARIN KASI ŞOV! 

İki çocuk annesi manken, sunucu ve oyuncu Çağla Şikel, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Geçtiğimiz günlerde spor sonrası paylaşım yapan Çağla Şikel, düzgün fiziği ve kaslı karnı ile takipçilerini kendine hayran bırakmıştı.

Yan karın ve göbek kısmındaki kaslarının belirginliği gözlerden kaçmazken, ünlü mankenin spora ve beslenmesine dikkat ettiği paylaşımından da belli olmuştu.+

EVLİLİK BEKLERKEN AYRILIK GELDİ! 

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, sekiz yıllık aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Nikâh masasına oturacakları konuşulan ünlü çift, geçtiğimiz ay sürpriz şekilde yollarını ayırmaya karar vermişti.

Şıkel, "Evet ayrıldık, haberler doğru. Ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti" demişti.

'SEVGİLİN VAR MI?' SORUSUNA FOTOĞRAFLI CEVAP 

Çağla Şıkel'in, 4.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı art arda paylaşımlara, bir takipçisinin yönelttiği "Sevgilin var mı?" sorusuna verdiği yanıt damga vurdu.

Şarkıcı Emre Altuğ'la yedi yıllık evliliği 2015'te tek celsede biten ünlü isim, 31 Ekim 2009'da dünyaya gelen oğlu Kuzey ve 2 Mart 2012 tarihinde doğan oğlu Uzay ile fotoğraflarını yayınladı.

KAMPA GİRDİ 

Çağla Şıkel geçen yaz soğuk korkusunu yenmek için buz dolu fıçıya girmiş, aralıkta da bir kampa katılarak 4 gün boyunca gözlerini bağlamış ve hiç açmamıştı.

Bu ‘kara inziva’yı düzenleyen yoga eğitmeni Çetin Çetintaş ile çalışmaya devam eden Çağla Şıkel hocasının Kırklareli’nde kurduğu merkezde tekrar kampa girdi. Burada meditasyon yaptı, mutfakta gönüllü çalışıp yemek dağıttı.

Kaynak: Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.