Hava Durumu

Cansu Taşkın cephesinden ilk açıklama

Son dönemde hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi ile ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan özel hayatıyla da gündemde. Ünlü ismin kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından Taşkın ile dudak dudağa görüntüleri çıkan Erdoğan 'Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki' demişti. Cansu Taşkın konuya dair ilk kez konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 20:48
Kaynak: MyNet
Cansu Taşkın cephesinden ilk açıklama

İnci Taneleri dizisiyle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan'ın, iki yıldır herkesten gizlediği bir mankenle aşk yaşadığı iddia edilmişti. Dedikoduların ardından da Cansu Taşkın çıkmıştı.

Taşkın katıldığı bir programda aşk haberlerini doğrulamış ve ardından Erdoğan ile dudak dudağa görüntüleri ifşa edilmişti.

Cansu Taşkın'ın kardeşi tarafından yayınlanan bu görüntüler uzun süre konuşuldu.

CANSU TAŞKIN CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

Cansu Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun Nişantaşı'nda görüntülendi. Taşkın aşk haberlerine ve video ile ilgili sorulara cevap vermezken kardeşi; "Artık bu durumun konuşulmasını istemiyoruz. Konunun kapanmasını istiyoruz. O yüzden bu konu hakkında bir şey söylemeyeceğiz" dedi.

Çıkan görüntülerin ardından ise Yılmaz Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi" açıklamasını yaptı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.