Hava Durumu

Demet Akbağ'dan 'Öpüşme' sorusuna flaş yanıt!

Son olarak Sandık Kokusu dizisiyle izleyici karşısına geçen Demet Akbağ katıldığı Youtube programında sunucunun sorduğu soruya verdiği yanıtla gündeme geldi. Akbağ, kendine sorulan 'Neden hiçbir projenizde öpüşmediniz?' sorusuna verdiği cevapla güldürdü

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 21:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 21:37
Kaynak: MyNet
Demet Akbağ'dan 'Öpüşme' sorusuna flaş yanıt!

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Demet Akbağ, şimdilerde Uğur Yücel, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memilli gibi isimlerin yer aldığı, hikayesiyle milyonları yakalayan Sandık Kokusu'nda yer alıyor.

Usta oyuncu, geçtiğimiz günlerde Youtube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına katıldı.

Kahkahalarla geçen sohbette dikkat çeken anlardan biri ise Demet Akbağ'ın İbrahim Selim'in 'Neden hiçbir projenizde öpüşmediniz?' sorusuna verdiği cevap oldu.

Öncelikle İbrahim Selim'i "Yok siz atlamışsınız öpüştüm ben" diyerek düzelten Demet Akbağ, 'Sen Harikasın' dizisini çektikleri dönemde Ragıp Savaş'la birkaç makul bir busecik paylaştığını söyledi.

"AMERİKALI MESLEKTAŞLARIMA SORMAK GEREK"

Ardından topu Amerikalı meslektaşlarına atarak, "Bilmiyorum, benim Amerikalı meslektaşlara sormak lazım. Onlar maşallah, onlarda neler var!" ifadelerini kullandı. Daha sonra konuyu "Ne bileyim, bizde orta yaşta kabul görmüyor demek ki ne diyeyim yani!" diyerek bağladı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.