Hava Durumu

Dilan Çıtak Tatlıses'in nişan elbisesine köpek işedi!

'İmparator' lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir beraber olduğu meslektaşı Levent Dörter ile nişanlandı. Nişan pastasını kestikten sonra pistte dans eden çiftin başına talihsiz bir olay geldi. Dilan Çıtak, "Şimdi ben buna nasıl kızayım?" diyerek, şaşkınlığını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dilan Çıtak Tatlıses'in nişan elbisesine köpek işedi!

Bir dargın bir barışık aşıklar Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter, 2020 yılının eylül ayında nikah masasına oturacaklarını söylemiş ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle düğünü ertelemişlerdi.

"BİR İMZALIK İŞİMİZ VAR"

41 yaşındaki Levent Dörter, düğünü ertelemeleriyle ilgili, "Bir imzalık işimiz var, o imzayı da en güzel anda, moraller yerine geldiğinde sizleri de şahit yaparak atmak istiyoruz" açıklamasını yapmıştı.

"ONUN İÇİN ÖZELİM"

Öte yandan daha önce sevgilisi hakkında "En büyük aşkı ve sevgiyi bende yaşadı" ifadelerini kullanan Dilan Çıtak, "Ben çekilmez bir kadınım. Levent gibi sadece sakinlik ve özgürlük isteyen bir adam için başına gelmiş en büyük belayım. O yüzden bana katlanıyorsa ben onun için gerçekten özelim" şeklinde konuşmuştu.

"BAŞTA LEVENT'İ İSTEMEDİM"

Geçtiğimiz yaz menajeri Şule Çınlama'nın düğününe katılan İbrahim Tatlıses, kızının sevgilisi Dörter için "Başta Levent'i istemedim ama tanıdıkça sevdim. Dünya efendisi bir genç. Kızımı da üzmüyor" açıklamasını yapmıştı.

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

Uzun yıllardır beraber olan Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter çifti hayatlarını birleştirme kararı aldı. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, dört yıllık sevgilisi şarkıcı Levent Dörter ile önceki akşam Villa Polonez'de nişanlandı. Yüzükler takıldıktan sonra nişanlısını öpmek isteyen Levent Dörter'e İbrahim Tatlıses engel olarak öpmesini istemedi.

"TEK KIZAMAYACAĞIM ŞEY KÖPEKTİ"

Nişan pastasını kestikten sonra pistte dans eden çiftin başına talihsiz bir olay geldi. Dilan Çıtak Tatlıses'in elbisesinin üzerine köpek işedi. Şok olan şarkıcı, "Gözüm gibi baktığım elbisem ama tek kızamayacağım şey köpekti. Köpek benim en hassas noktam. O yaptı, şimdi ben buna nasıl kızayım?" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

"DÜĞÜN GİBİ NİŞAN OLDU"

Basın mensuplarının da sorularına yanıt veren çiftten Dilan Çıtak, "Düğün gibi nişan oldu. Çok fazla hayal kurduk, pandemi girdi araya. Bütün sevdiklerimiz yanımızda olsun, babamla barışalım. Anneannem, Levent'in annesi ve benim Cem babam eksik ama inşallah eylül ayında hep beraber olacağız" diyerek duygularını dile getirdi. Levent Dörter, "İbrahim Tatlıses'ten kız istemenin zorlukları vardı. Ama sevdi beni evladı gibi, o zorlukları aştım" diye konuştu.

"LEVENT TERBİYELİ ÇOCUK"

Kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in nişan yüzüklerini takan İbrahim Tatlıses, gazetecilere "Mutlu musunuz?" diye sormayın bana diyerek takıldı. Tatlıses, "Her babaya ne sorulursa sorulsun böyle bir günde mutluyum der. Çok mutluyum, Levent'te çok düzgün, terbiyeli bir çocuk. Ben de bir baba olarak elimden ne geliyorsa yapacağım tabiki. Düğünde görüşürüz" diyerek duygularını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.