Hava Durumu

Emre Aşık'ın 7 yaşında bir oğlu ortaya çıktı!

"Bir babalık davası da futbol camiasından!" başlıklı bir yazı kaleme alan Onur Akay, Emre Aşık ile ilgili kan donduran iddialarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 13:57
Kaynak: Bülten
Emre Aşık'ın 7 yaşında bir oğlu ortaya çıktı!

Ünlü ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, bugünkü yazısında eski milli futbolcu Emre Aşık ile ilgili şoke eden bir iddiada bulundu. "Sanat camiası Suphiye Orancı'nın çocuklarının ünlü isimlere açtığı babalık davasını konuşurken, bu sefer sizlere spor camiasında yaşanan bir babalık davasından bahsedeceğim." diyen Akay, "Şimdi de eski milli futbolcu Emre Aşık'ın 7 yaşında bir oğlu ortaya çıktı." açıklamasını yaptı.

DETAYLAR KAN DONDURDU!

Onur Akay yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Emre Aşık Yağmur Sarnıç ile evliyken bir başka evli kadınla ilişkiye giriyor ve o kadın hamile kalıyor. Çocuğu 2017 yılında dünyaya getiren o kadın, kendi kocasına çocuğun babasının Emre Aşık olduğunu da söylemiyor ve kocası çocuğu 6 yaşına kadar kendi çocuğu zannediyor. Daha sonra ise açılan babalık davası ile çocuğun kendi çocuğu olmadığını öğrenen adamın dünyası başına yıkılıyor. 2017 yılında dünyaya gelen 7 yaşındaki oğlan çocuğu Emre Aşık'ın oğlu çıkıyor. Hatırlarsınız 2021 yılının Eylül ayında 3 çocuğunun annesi Yağmur Sarnıç'tan boşanan ve çocuklarının velayetini alan Emre Aşık, 'Artık üç çocuğumla beraber yeni bir hayata başlayacağım nasip olursa' demişti. Ancak Emre Aşık, dört çocuğu ile yeni bir hayata başlamış ve o hayatını herkesten gizlemiş."

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.