Hava Durumu

Fulya Zenginer'den doğum sonrası ilk kare

'Küçük Kadınlar' (2008-2011) dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer, hamilelik döneminde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla ilgi odağı olmuştu. Güzel oyuncu, 15 saat süren doğum sürecinin ardından bebeği Milan'ı kucağına aldı. Çarşamba günü hastaneden taburcu olacak oyuncu, doğum sonrası verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2022 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2022 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fulya Zenginer'den doğum sonrası ilk kare

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Fulya Zenginer, 2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturmuştu. Evren ile mutlu birlikteliğini sürdüren Zenginer, şimdilerde annelik heyecanı yaşıyor.

Önceki gün Instagram'da hastane odasından paylaşım yapan oyuncu, gönderisine; "Geliyor. Biliyorum kardeşim gibi sevinerek, heyecanlanarak bu anı benimle bekleyenler var. O yüzden paylaşmaktan çok mutluluk duyuyorum. Dünyanın en tatlı ağrısı, benim için kimse daha önce böyle bir yolculuğa çıkmamıştı ve Milan yola çıktı" mesajını yazmıştı.

ANNE OLDU

Bu paylaşımdan saatler sonra Fulya Zenginer'den güzel haber geldi. İlk bebeğini kucağına alan oyuncunun ve 3 kilo 525 gram ve 50 cm doğan oğlu Milan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

"15 SAATLİK ZORLU SÜRECİN ARDINDAN GÜNEŞİMİZ DOĞDU"

Çarşamba günü hastaneden taburcu olarak olan güzel oyuncu, yaşadığı duyguları da sosyal medya hesabı Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. Oğlunun ayağının fotoğrafını paylaşan Zenginer, "15 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu. Toparlanmaya çalışıyorum sevginizi ve dualarınızı hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Daha önce 'Tövbeler Tövbesi', 'Benim İçin Üzülme', 'Fabrika Kızı' gibi dizilerde rol alan oyuncunun paylaşımına doğumuna günler kalan Hande Soral, Serra Tokdemir, Kalben ve Ayşecan Tatari gibi isimlerden tebrik yorumu gelmişti.

HASTANE ODASINDAN PAYLAŞTI

İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan 32 yaşındaki Zenginer, son olarak hastane odasında çektiği bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ünlü isim paylaşımına; "Miloş kontroldeyken azıcık saçımı, başımı toparladım. İki gündür aynaya bile bakmıyordum" notunu düştü.

"İNSANLARI TAKMAMAYI GEÇ ÖĞRENDİM"

Fulya Zenginer, geçtiğimiz mart ayında karnı burnunda paylaştığı pozuna gelen tepkilere sitem etmişti. Oyuncu, Instagram’dan “Bacakların kalın, kolların sıska, değişik bir vücudun var” yorumlarına, şu cevabı vermişti:

Bu tarz eleştirileri paylaştığımda, üzülüyorum sanıyorlar ama üzülmüyorum. Böyle aşağılamaları umursamıyorum. Hayatım boyunca yaşadım, kendimi sevmeyi, insanları kompleks yapmamayı ve takmamayı geç öğrendim. Siz de yapabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.