Hava Durumu

Gülşen Bubikoğlu hayran bıraktı

Şimdilerde 67 yaşında olan ünlü oyuncu Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabında paylaşımlar yaparak sevenleriyle etkileşim kurmayı ihmal etmiyor. Paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen ve tatil pozunu takipçilerinin beğenisine sunan Bubikoğlu, bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2022 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2022 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gülşen Bubikoğlu hayran bıraktı

Yeşilçam'ın kadın oyuncuları deyince akla ilk gelen isimlerden biri olan Gülşen Bubikoğlu, güzelliğiyle bir döneme damga vurmuştu. Yapılan anketlerde hep birinci seçilen Bubikoğlu, güzelliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yıllar önce setlere veda eden Bubikoğlu, hayranlarıyla iletişimini sosyal medya hesabı üzerinden kuruyor. 66 yaşındaki oyuncu, artık tüm zamanını ailesine ve kendisine ayırmayı tercih ediyor.

YAZ SEZONUNU AÇTI

Bubikoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Tatil pozunu paylaşan Bubikoğlu, bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Gülşen Bubikoğlu için "Yıllar onu teğet geçmiş", "Gençlik iksirini bulmuş gibi", "Hala çok güzel" yorumları yapıldı.

EKRANLARA DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

Yeşilçam'a 70'li yıllarda adım atan Bubikoğlu, 'Gırgıriye', 'Leyla ile Mecnun', 'Yaban', 'Görgüsüzler', 'Paramparça' gibi birçok filmin başrolünde yer alan Gülşen Bubikoğlu, son olarak 1998'de 'Affet Bizi Hocam' dizisinde oynadı.

Ekralara dönmeyi düşünmediğini her fırsatta dile getiren Bubikoğlu, bir takipçisinin, "Ekrana ne zaman döneceksiniz? Artık sizi çok özledik" sorusuna yanıt verdi.

Bubikoğlu, "Vaktimi kızım Zeynep'ten olan torunum Mavi ile geçiriyorum genellikle. Bana büyük enerji veriyor. Hayata bağlıyor. Çok neşeli, kaliteli anlar yaşıyoruz."

"O TEMPOYU ASLA KALDIRAMAM"

"Dizilerden ise sağ olsun teklifler gelmeye devam ediyor. Ama bazı şeyler geçmişte kaldı. O çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekrana dönmeyi düşünmüyorum" dedi.

1974 yılında yapımcı Türker İnanoğlu ile nikah masasına oturan Gülşen Bubikoğlu, 1977'de kızı Zeynep İnanoğlu'nu kucağına almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.