Hava Durumu

Hadise'nin yeni imajı sosyal medyada gündem oldu

Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız evlenmişti. Yeni projesi için imaj tazeleyen ünlü popçu, tarzını takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına giren Hadise, hayranları tarafından Kardashian'lara benzetildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2022 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2022 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hadise'nin yeni imajı sosyal medyada gündem oldu

Hadise, geçtiğimiz ocak ayında ayında Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi almıştı. İş insanına 'Evet' diyen şarkıcı, güzel haberi sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemiş; tektaşını gösteren popçu, gönderisine "Bölümümüz şimdi başlıyor" notunu düşmüştü. Dinçerler de sevgilisinin paylaşımına, 'Mrs. Dinçerler' yorumunu yapmıştı.

3 MİLYON TL'LİK YÜZÜK KRİZ ÇIKARDI!

Mehmet Dinçerler romantik teklif için masraftan kaçınmamış ve sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük almıştı. Aile şirketinin 130 milyon TL borcu olduğu öne sürülen iş insanının, Hadise’ye hediye ettiği tektaşın, Dinçerler Ailesi’nde krize neden olduğu iddia edilmişti.

15 MART'TA NİŞAN

Mehmet Dinçerler, 15 Mart'ta ailesiyle birlikte kız istemeye gitmiş, ünlü popçunun annesi Gülnihal Açıkgöz de nişan için Belçika’dan İstanbul’a gelmişti. Babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise'nin Göktürk'teki evine giden Mehmet Dinçerler, hiçbir detayı atlamamıştı. Her şeyi Türk geleneklerine göre yapan aile, Hadise'yi annesinden istemiş, böylece ikili evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

SÜRPRİZ NİKÂH

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise, uzun süredir aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan'da gözlerden uzak şekilde Çırağan Sarayı'nda evlenmişti. Nikâha sadece 20 kişi davet eden ünlü çift, haberin basına yansımaması için konukların görüntü almasını yasaklamıştı.

"EŞİM BANA KRALİÇELER GİBİ BAKIYOR"

Herhangi bir paylaşım yapmadığı sürpriz törenden sonra Kıbrıs'ta konser veren 36 yaşındaki güzel, hayranlarına müzik ziyafeti sunarken, Mehmet Dinçlerler ile evlilik haberini de sahnede doğrulamıştı. 'Prenses' şarkısını söyleyen popçu, şu ifadelerini kullanmıştı:

Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. Prenses şarkımda şöyle bir şey söylüyorum; 'Prensesler gibiydim baba evinde'. Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği için, hep yanımda olduğu için.

MALDİVLER TATİLİNDEN KARELERİ PAYLAŞTI

Düğün yapıp yapmayacakları merak konusu olan çift, sonrasında nişan sonrası yaptıkları Maldivler tatilinden görüntüler ile gündeme gelmiş; Hadise, eşiyle çıktığı ön balayından kareleri paylaşmayı ihmal etmemişti. Kendi şarkısı 'Yaz Günü' eşliğinde sahil pozlarını paylaşan Hadise, kalp emojisiyle birlikte "Kalbimi çalar bu deniz" notunu düşmüştü.

YENİ İMAJINI PAYLAŞTI

36 yaşındaki güzel şarkıcı, son olarak aktif bir şekile kullandığı sosyal medya hesabından yeni tarzını paylaşmasıyla gündeme geldi.

Instagram sayfasında 13.7 milyon takipçisi bulunan Hadise, rapçi Murda ile ortak projesi 'İmdat' için çektiği klipteki imajını hayranlarıyla paylaştı.

"HADİSE KARDASHIAN"

Kısa, açık sarı saçlarıyla dikkat çeken ünlü isme, 230 bine yakın beğeni geldi. Takipçileri, Hadise'ye, "Muhteşem görünüyorsun", "Sarışın bomba", "Ne yapsan yakışıyor" ve "Hadise Kardashian" gibi 2 bine yakın yorum yazdı.

Bu tarzıyla beğeni toplayan popçu, Kardashian'lara olan benzerliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.