Hava Durumu

Jason Momoa ile Eiza Gonzalez aşk mı yaşıyor?

'Game of Thrones' dizisinde canlandırdığı 'Khal Drogo' karakteriyle yıldızı parlayan ABD'li aktör Jason Momoa, 20 senedir beraber olduğu oyuncu eşi Lisa Bonet ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Ünlü ismin şimdilerde adı Meksikalı oyuncu Eiza Gonzalez ile aik dedikodularına karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jason Momoa ile Eiza Gonzalez aşk mı yaşıyor?

'Game of Thrones' dizisi ve 'Aquaman' filminin yıldızı Jason Momoa, geçtiğimiz aylarda Lisa Bonet ile 16 yıllık birlikteliklerinin bittiği haberleriyle gündeme gelmişti.

42 yaşındaki Momoa ile 54 yaşındaki Bonet çifti, ortak bir açıklama yaparak birlikteliklerini sonlandırdıklarını duyurmuştu. İkili, Instagram’dan yapılan açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Bunu paylaşma nedenimiz haber değeri taşıması değil. Ancak hayatlarımızda saygınlık ve dürüstlükle hareket ediyoruz. Aramızdaki sevgi devam ediyor. Birbirimizi, olmak istediğimiz kişi olmayı öğrenmek üzere özgür bırakıyoruz.

İKİ ÇOCUKLARI VAR

Jason Momoa ve Lisa Bonet, 2005 yılında ilişkiye başladı, 2017’de evlendi. 14 yaşında Lola adında bir kızları, 13 yaşında Nakoa-Wolf adında oğulları bulunuyor. Bonet’nin aynı zamanda, eski eşi Lenny Kravitz’den de kızı var.

"YALNIZCA CENTİLMENLİK YAPMIŞTIM"

İki çocuk babası Momoa’nın Oscar after partisinde Kate Beckinsale’e ceketini vermesi de yeni aşk söylentilerini artırmıştı. Çıkan iddialarla ilgili açıklama yapan oyuncu, “Yalnızca centilmenlik yapmıştım” ifadelerini kullanmıştı.

PRÖMİYERE KATILMIŞ, KIRMIZI HALIDA YÜRÜMEMİŞTİ

Şimdi de yakışıklı oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre; Momoa, kendisinden 10 yaş küçük oyuncu Eiza Gonzalez ile aşk yaşıyor.

42 yaşındaki oyuncunun, Gonzalez’in ‘Ambulance’ isimli filminin prömiyerine katılması aşk iddialarını güçlendirmişti.

"HENÜZ CİDDİ DEĞİLLER"

Şimdilerde beraber olan ikilinin henüz ciddi bir ilişkide olmadığı belirtildi. People'a konuşan bir kaynak ikilinin görüştüğünü doğrularken; "Çıkıyorlar. Onunla ilgileniyor. İkisi de işle meşgul ama birlikte eğleniyorlar. Henüz ciddi bir şey yok" diye konuştu.

Başka bir kaynak Entertainment Tonight'a; çiftin arkadaş olarak başladığını, ancak her zaman temel bir kimyaya sahip olduğunu söyledi. Kaynak, "Birbirlerini görüyorlar ve şu anda işler sıradan. İyi vakit geçiriyorlar" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.