Hava Durumu

Kahtalı Mıçe lakaplı Mustafa Aslan'dan sevenlerine kötü haber

Kahtalı Mıçe lakaplı sanatçı Mustafa Aslan’dan sevenlerine kötü haber. Gırtlak kanserine yakalanan Aslan’ın bir süredir tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 21:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
Kahtalı Mıçe lakaplı Mustafa Aslan'dan sevenlerine kötü haber

Depremde birçok akrabasını kaybeden ve evi yıkılan türkücü Mustafa Aslan'ın bir süre önce gırtlak kanserine yakalandığı öğrenildi.  Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören sanatçının ekonomik sıkıntılar çektiği de ortaya çıktı. 

KAHTALI MIÇE'DEN ÜZEN HABER 

Büyük depreme memleketi Adıyaman'da yakalanan Kahtalı Mıçe lakaplı Mustafa Aslan, "Kime koşsak evi yıkılmıştı. Kime baksak kaybetmişiz. Yaşadığıma sevinemiyorum" diyerek yaşadığı zor günleri anlatmıştı. Aslan'dan sevenlerini üzen haber geldi. Kanser olduğu ortaya çıkan 71 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısının maddi zorluklar çektiğini de belirten ünlü isim Onur Akay, "Gırtlak kanseri teşhisi konulan sanatçımız Antalya’da tedavi görüyor. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yatan sanatçımızın kemoterapi tedavisi de devam ediyor. Ayrıca sanatçımızın ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını da öğrendim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin" açıklamasında bulundu. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.