Hava Durumu

Kıvanç Tatlıtuğ 'Çağatay Ulusoy ile küs müsünüz?' sorusundan rahatsız oldu

Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ hakkında bir süredir küslük haberleri çıkmıştı. Bir reklam lansmanında Tatlıtuğ'a bu soru soruldu. Sorudan rahatsız olan yakışıklı oyuncu verdiği yanıtla adından söz ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
Kıvanç Tatlıtuğ 'Çağatay Ulusoy ile küs müsünüz?' sorusundan rahatsız oldu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'un, Instagram'da birbirlerini takip etmemesi küslük iddialarını beraberine getirdi. Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ dostluğunun bittiğine dair iddialar sosyal medyada konuşulurken buna dair sorular son olarak Tatlıtuğ'a soruldu.

Dostlukları uzun yıllara dayanan Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ küs mü? Lansmanda sorulan bu soru yakışıklı oyuncuyu rahatsız etti. Ancak Tatlıtuğ yine de kibarlığından ödün vermeden bu soruya kısaca yanıt verdi.

Tatlıtuğ, "Bugünün konusu değil ama... Bir şeyleri birisi çıkartıyor, konuşmaya gerek bile duymuyorum. Başka bir soru varsa alayım. Çünkü dostluklar Instagram takibiyle mi pekişiyor? Bence bu sorunun cevabını siz de biliyorsunuz ama..." yanıtını verdi.

ÇAĞATAY ULUSOY NE DEMİŞTİ?

Ulusoy da daha önce, "Zaten ikimiz de çok aktif sosyal medya kullanan insanlar değiliz. Hiçbir zaman birbirimizi takip etme durumumuz olmadı. E tabi benim işim, onun işi, çocuğu oldu... O yüzden biraz görüşemiyoruz bu sıralar" demişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.