Hava Durumu

Kylie Jenner fena dağıttı!

22 yaşındaki Amerikalı yıldız Kylie Jenner, New York'ta yılbaşı gecesini içki içerek kutladı. Aşırı derecede sarhoş olan Jenner, Instagram'da gümüş pullu elbisesi ile eğilerek çektiği fotoğrafı paylaştı. Jenner, fotoğraf çekerken göğüslerinin dekolte elbisesinden dışarı çıkmaması için elleri ile göğüslerini tuttu.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2020 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2020 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kylie Jenner fena dağıttı!

Kendisine ait kozmetik markası çıkaran ve genç yaşta milyarderler listesine giren Kardashian ailesinin en küçük üyesi olan Kylie Jenner, yeni yılı arkadaşlarıyla doyasıyla eğlenerek karşıladı. Yılbaşı partisinde alkolün dozunu kaçırınca Jenner, sosyal medya paylaşımlarıyla olay oldu.

PAYLAŞIMINA BİNLERCE BEĞENİ YAĞDI

Partiden göğüs dekolteli elbisesiyle çekildiği pozunu paylaşan Kylie, daha sonra Paper magazin dergisi için Şubat ayında çekilmiş fotoğrafını hikaye olarak paylaştı. Kylie'nin fotoğrafı ve hikayesi takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum aldı. Kylie, geçen sene Forbes dergisi tarafından dünyanın en genç milyarderi olarak açıklanmıştı.

TOPLUMDAN TEPKİ ALMIŞLARDI

Kylie Jenner ve Kim Kardashian, zenci kültüründen faydalanarak milyarder oldukları gerekçesi ile toplumun birçok kesiminden tepki almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.