Hava Durumu

Mahsur kalan şarkıcı Inna ülkesine döndü

Romanya'dan yeni şarkısının promosyonu için İstanbul'a gelirken hava muhalefeti nedeniyle uçağı Çorlu'ya inan Inna, programını iptal edip kara yoluyla ülkesine döndü. Inna, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan çıkmadan önce Edirne'de özel bir hastanede PCR testi yaptırdı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2022 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2022 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mahsur kalan şarkıcı Inna ülkesine döndü

Rumen şarkıcı Inna, yeni şarkısının promosyon çalışmaları için İstanbul’a gelmek için önceki gün ülkesinden uçakla yola çıktı. Inna’nın uçağı kar yağışı ve kuvvetli fırtına nedeniyle İstanbul Havalimanı’na inemeyince Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı’na yönlendirildi. Şarkıcı Inna, ilçedeki bir otelde konakladı.

İstanbul programını iptal eden Inna, karayoluyla ülkesine döndü. Bulgaristan, koronavirüs tedbirleri kapsamında ülkeye girenlerden PCR testi istediği için Inna da saat 02.00 sıralarında Edirne'de özel bir hastanede PCR testi yaptırdı.

Şarkıcı, test sırasında hastane çalışanlarından ilgi gördü. Sağlık çalışanlarıyla fotoğraf çektiren Inna, hastanede yaklaşık iki saat bekledikten sonra negatif çıkan test sonucunu alarak karayoluyla Kapıkule Sınır Kapısı'ndan çıkış yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.