Hava Durumu

Nebahat Çehre apar topar hastaneye kaldırıldı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Nebahat Çehre geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalbine stent takılan oyuncu bir gece hastanede kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 15:56
Kaynak: MyNet
Nebahat Çehre apar topar hastaneye kaldırıldı

Halit Ziya Uşaklıgil'in klasik eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Nebahat Çehre o rolü ile hafızalarımıza kazınmıştı.

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve kendine has tarzı ile çok konuşulan Nebahat Çehre başarılı kariyeri ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor.

BİR GECE HASTANEDE KALDI

Usta oyuncu geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalbine stent takılan oyuncu bir gece hastanede kaldı.

Snobmagazin'in haberine göre, Çehre'nin sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Sevenlerini korkutan Nebahat Çehre'nin sağlık durumunu menajeri Selçuk Kaya sosyal medya hesabında paylaştığı mesajla duyurdu:

"Değerli oyuncumuz Nebahat Çehre'nin sağlık durumu iyidir. Kendisi evinde dinleniyor. Arayan soran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yakın zamanda yeni projelerde görüşmek dileğiyle... Sevgiler..."

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.