Hava Durumu

Nilperi Şahinkaya: Zayıfla' dediler psikolojim bozuldu

Kanal D'de ekrana gelen 'Yeni Hayat' dizisinde rol alan Nilperi Şahinkaya, Hazal Kaya'nın, "Kilolu kadınlara başrol verilmiyor" sözlerine katıldığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2020 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2020 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilperi Şahinkaya: Zayıfla' dediler psikolojim bozuldu

Kanal D'de ekrana gelen 'Yeni Hayat' dizisinde rol alan Nilperi Şahinkaya, Hazal Kaya'nın, "Kilolu kadınlara başrol verilmiyor" sözlerine katıldığını belirtti. Oyuncu, "Balık etli olduğum zamanlarda, 'Biraz daha kilo ver. Güzel durmuyor' diyorlardı. Diyet yapıyordum. Olmayınca çok üzülüyordum" diye konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda 12 yıl önceki fotoğrafını paylaşan Nilperi Şahinkaya, estetik yaptırdığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Güzel oyuncu, konuya, "Orada 20 yaşındaydım. Şimdi 32 yaşındayım. İster istemez insanın yüzü biraz inceliyor. Bunun estetikle alakası yok, hepimizin yüzü oturuyor" sözleriyle açıklık getirdi.

BANA DA 'KİLO VER' DİYORLARDI

Oyuncu, dikkat çekici bir açıklama yaptı: "Doğru. Balık etli olduğum zamanlarda bana da 'Kilo ver, güzel durmuyor' diyorlardı.

PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLENDİM

Psikolojik olarak etkileniyor, kafaya takıyordum. Bir de renkli saçınız varsa hep kötü kadın rolü veriyorlar. Başta çok şaşırmıştım, hep böyle mi olacak demiştim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.