Hava Durumu

Nurseli İdiz: Seçil Erzan gibi olmazdım

Nurseli İdiz parayla ilişkisinin hiçbir zaman iyi olmadığını söyledi. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazandığını ancak konservatuvarı tercih ettiğini belirten oyuncu, “Rakamlarla ilişkimi düşünürsek Türkiye’nin başına ekonomik felaketler çıkarırdım. Seçil Erzan gibi olmazdım ama banka şubesi çökerdi” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 09:38
Kaynak: Hürriyet
Nurseli İdiz: Seçil Erzan gibi olmazdım

NURSELİ İdiz, Armağan Çağlayan’ın sunduğu “Şimdiki Aklım Olsaydı” adlı YouTube programına konuk oldu. Bir dönem yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle gündem olan oyuncu geçmiş muhasebesi yaptı. Liseyi bitirdikten sonra hem Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü hem de Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı kazanan İdiz, “Şimdiki aklın olsaydı, hangi üniversiteyi okurdun” sorusuna şu yanıtı verdi: “İkisini birden okumaya çalışırdım ama yine de herhalde bu mesleği seçerdim.”

BABAM DA BENİM GİBİ İFLAS ETMİŞ

İdiz, ünlü futbolcuları ve iş insanlarını yüksek kâr vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla hapsi istenen Seçil Erzan’a atıf yaparak sözlerini esprili bir şekilde sürdürdü: “Bir de benim rakamlarla ilişkimi düşünürsek Türkiye’nin başına çok daha büyük felaketler çıkarırdım. Seçil Erzan gibi olmazdım ama bir bakarsın bir banka şubesi çökmüş. Ne? Müdür kim? Nurseli müdür, kesin yani.” Ünlü oyuncu, “Hiçbir zaman parayla ilişkiniz iyi olmadı mı” sorusuna şu yanıtı verdi: “Evet. Bu galiba bilinçaltı bir şeymiş. Para kazanma konusunu suçluluk halinde düşünmekmiş. Kişisel gelişim sürecinde bütün bunlar masaya yatırılıyor. O yüzden çok büyük meblağlarda paralar kaybettim. Bilinçaltım, ‘Ben nasıl bu kadar kazanıyorum’ diye soruyormuş çünkü. Annem ve babamın da parayla ilişkisi bozuktu. Para olduğunda çok harcıyorlardı, birikim falan yoktu. Babam da benim gibi iflas etmiş.”

Kaynak: Hürriyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.