Hava Durumu

Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan'a: İyi ki doğmuşsun sevgilim!

Kendisine yapılan kötü yorumlara verdiği yanıtlarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Pınar Altuğ, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Ünlü isim, eşi Yağmur Atacan'ın doğum gününü Instagram'dan yayınladığı fotoğrafla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2022 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2022 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan'a: İyi ki doğmuşsun sevgilim!

Oyuncu Yağmur Atacan ile 2008 yılında nikah masasına oturan Pınar Altuğ, 2009'da kızı Su'yu kucağına almıştı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu, geçtiğimiz aylarda eşi Yağmur Atacan ile romantik bir paylaşımda bulunmuştu.

"HARİKASINIZ"

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşıma ilk yorum ise MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'dan geldi. Mehmet Yalçınkaya, ünlü çiftin romantik pozuna "Harikasınız" yorumunu yapmıştı.

"SENİNLE BİR ÖMÜR, 14 YIL"

Altuğ, eşi Atacan ile birlikte çekilen bir başka karesini de, "Seninle bir ömür. 14 yıl..." notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuş; evlilik yıldönümlerini kutlamıştı. İkiliye başta ünlü isimler olmak üzere birçok seveninden "Size nazar değmesin", "Nice mutlu seneleriniz olsun", "Allah ayırmasın" ve "İlk günkü gibisiniz, bayılıyorum size çocuklar. Benim örnek çiftim sizsiniz, şahane yıllar dilerim size" gibi yorumlar yapılmıştı.

"KAŞINANI KAŞIRIM"

Daha öncesinde ise Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk olan Pınar Altuğ, zaman zaman sosyal medyada takipçilerinden gelen olumsuz yorumlara verdiği yanıtlarla alakalı konuşmuştu. Oyuncu, "Kaşınanı kaşırım, yapacak bir şey yok. Gelenin ne olduğuna bağlı. Hiç haksızlığa gelemem. Bazı şeyler insanın kanına dokunuyor. Sosyal medya bana göre ciddiye alınacak bir şey değil. Ben hala aslında anı yaşama peşindeyim" demişti.

"BAKILACAK BİR ŞEYSE BAKILIR"

Geçtiğimiz haftalarda da Armağan Çağlayan'ın sunduğu YouTube programına konuk olan Pınar Altuğ, güzel bir kadın gördüğünde bakacağını söyledi. Ünlü isim, "Güzel bir kadın gördüğümde de güzel bir adam gördüğümde de hem kocama gösteririm hem kendim bakarım" açıklamasıyla dikkat çekmişti. Altuğ, "Bakılacak bir şeyse bakılır. Zaten bakılsın diye açılıyor" ifadelerini kullanmıştı.

EŞİNE ROMANTİK KUTLAMA

Son olarak eşi Yağmur Atacan'ın yeni yaşını sosyal medya hesabı üzerinden kutlayan Pınar Altuğ, eşiyle verdiği bir pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Bir çocuk annesi güzel oyuncu, paylaşımına; "İyi ki doğmuşsun sevgilim" notunu düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.