Hava Durumu

Polonyalı yaşlı kadın ve Türk gencinin arasındaki diyalog eğlenceli anlar yaşattı! "Benimle olur musun?"

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde Polonyalı yaşlı bir kadın ve adının Umut olduğunu söyleyen bir Türk gencinin arasında yaşanan diyalog kullanıcılar arasında gündem oldu. Adını Isabella olarak açıklayan kadının Umut'a 'Benimle olur musun?' teklifinin sonrasında ikili arasında geçen konuşma bir anda tuhaf bir hal aldı ve eğlenceli anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 09:58
Kaynak: MyNet
Polonyalı yaşlı kadın ve Türk gencinin arasındaki diyalog eğlenceli anlar yaşattı! "Benimle olur musun?"

Sosyal medyada adının Umut olarak açıklandığı bir Türk genci ve adının Isabella olduğunu söyleyen Polonyalı bir kadın arasındaki konuşma izleyenleri gülümsetti. Umut'un cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde Isabella ilk olarak genç adamın yanına yaklaşarak 'Benimle olur musun?' diye sordu. Ardından ise Isabella'nın bir arkadaşı duruma müdahale ederek Lehçe bir şeyler söyledi.

Genç adam seyahati olduğu için kadınların yanından ayrılmadan önce Isabella'ya dönerek, "Çok güzelsin" dedi. Isabella'nın cevabı ise el hareketi yaparak oldu.
O anlar sosyal medyadan binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Adı Umut ama teyzenin umutlarını yok etmiş" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Isabella bunlar hep aynı" yorumunda bulundu. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Yanındaki daha akıllı hadi gidiyoruz diyor" yorumunu yaptı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.