Hava Durumu

Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a olay gönderme

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tavırlarıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan bu yarışma ile adını geniş kitlelere duyurmuştu. Yarışmanın ardından müzik kariyerine devam eden Popstar Bayhan son günlerde değişimiyle adından söz ettirmişti. Popstar Bayhan şimdi de Armağan Çağlayan'a yaptığı gönderme ile gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 20:04
Kaynak: MyNet
Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a olay gönderme

Popstar yarışmasıyla adını duyuran Bayhan Gürhan, son dönemde soysal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Tarzını değiştiren ve bıyık bırakan Bayhan, "Fly Me to the Moon" performansıyla adından söz ettir. Son haliyle gündem olan Bayhan şimdi de Popstar'ın sivri dilli jürisi Armağan Çağlayan'a yaptığı gönderme ile gündem oldu.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'A OLAY GÖNDERME

Bayhan Gürhan, modacı Pınar Kerimoğlu’nun YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. 44 yaşındaki ünlü isme, yarışma sırasında Armağan Çağlayan’ın “Biz senin hayatında çok önemli bir yerdeyiz“ sözleri hatırlatıldı.

"NE OLDUM DEMEMELİ!"

Popstar Bayhan, "Armağan Bey çok değerli bir insan ama ona şunu sormak istiyorum, ben yarışmadayken siz neredeydiniz şimdi neredesiniz? Ne oldum dememeli ne olacağım demeli" dedi. Bayhan'ın bu sözleri yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.