Hava Durumu

Seda Sayan'dan hastane odasında duygusal paylaşım

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Seda Sayan, ablası ile geçtiğimiz aylarda trafik kazası geçiren eniştesinin 15'inci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Sayan, hastane odasında yaptıkları özel kutlamayı takipçileriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2021 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2021 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Seda Sayan'dan hastane odasında duygusal paylaşım

Şarkıcı Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız, geçtiğimiz şubat ayında motosikletiyle seyir halindeyken arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Hala hastanede tedavi gören Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız ile eşi evliliklerinden 15 yılı geride bıraktı.

HASTANE ODASINDA KUTLAMA

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Seda Sayan, ablası Nursel Yıldız ile eniştesinin 15'inci evlilik yıl dönümlerinde hastane odasında yaptıkları özel kutlamayı paylaştı. Coşkun Yıldız'ın hasta yatağında; eşi Nursel Yıldız'ın elini öpme çabası izleyenleri hüzünlendirdi.

İŞLETMECİLİK YAPIYORLAR

Seda Sayan, ablası Nursel Yıldız ve eniştesi Coşkun Yıldız ile iki yıl önce Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi'nde bir villa ve restoran alarak işletmecilik yapmaya başlamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.