Hava Durumu

Sercan Yıldırım'dan Survivor'daki müthiş geri dönüşe Bursaspor örneği

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasında yarışan eski futbolcu Sercan Yıldırım, kazandıkları oyun sonrasında Bursaspor'la yaşadıkları şampiyonluğa dair konuştu. Öte yandan Sercan'ın gönüllüler takımında yarışan Nisa'dan hoşlandığı iddia edildi. Acun Ilıcalı'dan konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2020 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2020 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sercan Yıldırım'dan Survivor'daki müthiş geri dönüşe Bursaspor örneği

Süper Lig'in 2009-2010 sezonunda Fenerbahçe ile son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor, uzun yıllar sonra bir ilki başararak Süper lig de şampiyon olan ikinci Anadolu kulübü olmuştu.

Bu şampiyonlukta pay sahibi olan Sercan Yıldırım, şimdilerde Survivor 2020 ünlüler takımında mücadele ediyor.

Gönüllülere karşı 8-2 geriye düştükleri oyunu müthiş bir geri dönüşle 10'a 9 kazanan ünlülerde Sercan Yıldırım, Bursaspor ile geri dönüşlere alışkın olduğunu belirtti.

Şampiyon oldukları sene Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı maç çevirdiklerini hatırlatan Sercan, "Ben Bursaspor'da şampiyon olduğumda İnönü'de Beşiktaş, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı maç çevirdik. Bir Anadolu kulübünün şampiyonluğu çok büyük. Geri dönüşlere alışkınım." ifadelerini kullandı.

NİSA İLE AŞK İDDİASI

TV8'in sevilen yarışması 'Survivor 2020'de sürpriz bir aşk iddiası ortaya atıldı. Ünlüler takımından Sercan Yıldırım'ın, gönüllüler takımında yarışan Nisa'dan hoşlandığı iddia edildi. Acun Ilıcalı'dan konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi.

Bu yıl ünlüler-gönüllüler formatıyla ekranlara gelen 'Survivor'da geçtiğimiz hafta Sercan ve Barış birbirine girmişti.

Arkadaşlarının araya girmesiyle sakinleşen ikilinin neden kavga ettiği konseyde ortaya çıkmıştı.

'SIRRIMI ANLATTI' DEMİŞTİ

Gerginliğini sebebini açıklayan Sercan, "Barış'a daha önce bir sırrımı verdim. Barış bunu ada değiştirdiği zaman karşı tarafa söyledi" demişti.

Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre; Sercan'ın sırrı, Nisa'dan hoşlanmasıydı.

Bu iddia çok konuşulurken, Sercan'ın bardağındaki detay dikkat çekti. Çünkü Sercan'ın adada kullandığı bardakta 'S' ve 'N' harfleri kazılıydı.

Öte yandan 'Survivor'ın yeni bölüm tanıtımı herkesi şaşırttı. Açık arttırma oyunundan sonra yarışmacılar, kazandıkları paralar ile sevdikleri yemekleri almaya çalışırken; Sercan'ın Nisa'ya jest yapması izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Nisa'nın teklifinden sonra kendi teklifini geri çeken Sercan, "Nisa'ya kıyamıyorum, o yesin" dedi.

Hatta Yıldırım, takım arkadaşlarından Ezgi'nin açık artırmaya girmesini de engelledi. Sercan'ın bu hareketi, 'İkili arasında aşk mı var?' sorusunu akıllara getirdi.

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, bugün katıldığı canlı yayında aşk iddiası ile ilgili de konuştu.

"Sercan'ın Nisa'ya bir ilgisi var, onu görebiliyorum ama Nisa'dan Sercan'a karşı bir ilgi var mı daha göremedik. Biz de sizin gibi ekrandan izliyoruz. Çok yorum yapmak istemem."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.