Hava Durumu

Shakira’dan 'Barbie' tepkisi: iğdiş edici

Dünyaca ünlü şarkıcı ve dansçı Shakira, son gişe rekortmeni olan "Barbie" filmine karşı sert eleştirilerde bulundu. Grammy ödüllü şarkıcı, filmi "iğdiş edici" olarak değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2024 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
Shakira’dan 'Barbie' tepkisi: iğdiş edici

Şarkıcı Shakira, oğullarının gişe rekortmeni "Barbie" filminden nefret ettiğini açıkladı. Şarkıcı, film için "Güçten düşürücü" yorumunu yaptı.

Allure’a konuşan şarkıcı, "Çocuklarım bunun iğdiş edici olduğunu hissettiler. Ben de bir dereceye kadar katılıyorum. İki erkek çocuk yetiştiriyorum. Kadınlara saygı duyarken kendilerini de güçlü hissetmelerini istiyorum" dedi.

Shakira sözlerine, "Erkeklerin erkek olma olanaklarını elinden almadan kadınları güçlendirmeye, aynı zamanda koruma ve sağlamaya çalışan pop kültürünü seviyorum. Kadınlara, kadınlığımızı kaybetmeden her şeyi yapabileceğimize dair güven vermeye inanıyorum" diye devam etti.

'BİRBİRİMİZİ TAMAMLIYORUZ, BU KAYBEDİLMEMELİ'

Erkeklerin ve kadınların toplumda farklı amaçları olduğunu belirten şarkıcı, "Kadınlara özümüzü kaybetmeden, kadınlığımızı yitirmeden her şeyi yapabileceğimize dair tüm araçları ve güveni vermeye inanıyorum. Bence erkeklerin toplumda bir amacı var ve kadınların da başka bir amacı var. Birbirimizi tamamlıyoruz ve bu tamamlayıcılık kaybedilmemeli" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.