Hava Durumu

Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu!

Survivor’da bu hafta ilk eleme adayı Özgür oldu. Son haftalarda üst üste gelen erkek elemesi yarışmacıları zora sokmaya başladı. Öte yandan Nagihan ve Damla arasında tartışma ekrana yansırken Yunus Emre ve Acun Ilıcalı arasındaki ipler gerildi..

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu!

Survivor All Star 2024 sezonunda sular durulmuyor. Yeni bölüme Nagihan ve Damla kavgası damga vurdu. Oyun alanında tartışmaya başlayan ikili gerginliği ada konseyine taşıyor.

Nagihan'ın konuşması sonrası Damla sinirlenip 'Bir işe yaramadın ya çenenle işe yara' diyerek tepki gösterdi. Nagihan da bu sözler sonrası daha çok sinirlenerek 'Sakatlığa bile saygısı olmayan insanlarsınız.

Bu kadar yıl hep ezdim seni. Bunun yangını çıkıyor sizden. 4 sene ezdim seni. Böcek gibi ezdim" dedi. Damla Can, Nagihan'ı çirkinleşmekle suçladı. İkilinin tartışması bir süre daha devam ettikten sonra son buldu.

Dokunulmazlık oyunu dişe diş bir mücadeleye sahne oldu. Kırmızı takım 12-10'luk skorla galip geldi. Takım ödül olarak hamburger ve patates kızartması yedi. Mavi takımdan adı en fazla çıkarak ikinci eleme adayı olan yarışmacı Yaman oldu.

Yaman, dokunulmazlık oyunlarıyla ilgili, "Haftanın ilk dokunulmazlığı oynadık.

Erkek haftasıydı, hatta erkek haftası değil Yaman haftası ilan ediyorum bu haftayı. Verdiğimiz ilk dokunulmazlıkta Yaman düelloda. Benim o potaya düşmemem lazım. Artık çok riskli" dedi.

Yunus Emre ve Ogeday arasında yaşananlar sosyal medyada da gündem olmuştu. Yunus Emre 8 oyun ve 8 ödül ceza alarak Survivor tarihine damga vurmuştu. Ancak o anlarda bir montaj hatası oldu. Acun Ilıcalı montajda sorun olduğunu açıklayarak cezanın nasıl değiştiğini gösterdi. Aslında 5 ödül ve 5 oyun ceza alan Yunus Emre kendini tutamayınca Ilıcalı sinirlendi. Yunus Emre Ogeday'ın ceza almadığını duyunca "Bir sonraki parkurda da ben ona temas edeceğim Acun abi" deyince Ilıcalı "Biraz daha söyle ne yapacaksın? Söyle ne yapacaksın bir duyalım hadi temasını da duyalım" diyerek sinirlendi. Acun Ilıcalı çok sinirlenerek "O zaman bu tehdidinden dolayı 8'e çıkarıyorum cezanı. 8 oyun ve 8 ödül cezası aldın" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.