Hava Durumu

Tuba Ünsal'dan Özgü Namal açıklaması

'Mehmed Fetihler Sultanı'nın Mara Hatun'u Tuba Ünsal önceki katıldığı YouTube programında özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tuba Ünsal’ın Özgü Namal itirafı ise dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 20:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 20:05
Kaynak: Posta
Tuba Ünsal'dan Özgü Namal açıklaması

İstanbul ve Bodrum'da gayrimenkulleri olan oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda söylemiş ve sözlerine şu şekilde devam etmişti, “Babam bir zamanların büyük sanatçılarının çok harcayarak nasıl parasın kaldığını anlatıyordu.

Ben de 17 yaşında Bebek'te bodrum kattan 20 metre karelik bir ev aldım. İlk yatırımım o oldu. Sonrasında hayalimdeki yerlere değil, gelir getirecek yerlere odaklandım' dedi.

Türkiye'nin yanı sıra Almanya ve Endonezya'da da evi olduğunu belirten Ünsal, tasarruf konusunda şöyle bir uyarıda bulundu: 'Çok daha lüks yaşama şansı varken akarken doldurmak lazım" Tuba Ünsal şimdi ise katıldığı Empati isimli programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünsal, “Şöhret çok büyük bir ateşten gömlek. Ben aklımı nasıl yitirmeden, sağ salim buralara kadar gelebildim, geçtiğim yolları düşündükçe şaşırıyorum.

Ortalama bir Türk ailesinin çocuğuyum. Babam benim şöhretimle çok eziyet çekti, o elalem ne dercilerle çok uğraştık. Diyemedim ki ben gayet namusumla işimi gücümü yapıyorum. Üzerime atılan her şeyin tortusu kalırdı, hep yanlış mı yapıyorum derdim.”

Meslektaşı Özgü Namal ile ilgili konuşan Ünsal, “Özgü Namal'la benzer zamanlarda sektöre girdik. Özgü'yle aynı reklam görüşmelerine giderdik, işte reklam seçmeleri falan...

'Seni gördüğüm zaman moralim bozuluyor çünkü sen seçiliyorsun' diyordu. İyi ki reklamlarda devam eden bir insan olmayıp televizyona geçti o da... Çok başarılı” dedi.

Aile hayatına değinen Tuba Ünsal çocuklarının ikinci el kıyafetlerle büyüdüğü belirterek şu sözleri sarf etti, “Çok yokluk gören insanlarda çocuğunu şımartma durumu oluyor ya, ben göremedim o görsün diye... Ben onu yapmıyorum! Benim gibi zorlanarak bir şeyleri elde etmek durumunu yaşasın ikisi de. İkisinin de bir oyuncak için tutturduğunu görmedim. Sare bir kıyafetini satmadan diğerini almıyor, ikinci el kıyafetle büyüdüler.”

Kaynak: Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.