Hava Durumu

Yılın kadınları seçildi!

Glamour dergisi"Yılın Kadınları"nıseçti. Sinema ve televizyon dünyasından çok sayıda ünlününkatıldığı gecede güzeller geçidi yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2012 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2012 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yılın kadınları seçildi!
İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Glamour Women of The Year Awards gecesi birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Gecede Sofia Vergara "En İyi Komedi Oyuncusu", Kylie Minogue "En Çok Katkı Sağlayan Sanatçı", Donatella Versace "En İyi Tasarımcı", Eva Longoria "En Çok İlham Veren Oyuncu", Lea Michelle "ABD'nin En iyi TV Oyuncusu" ve Kelly Rowland "En İyi TV Karakteri" seçildi. Hollywood yıldızlarının ünlü tasarımcılara ait kıyafetlerle şıklık yarıştırdığı gecede güzeller göz kamaştırdı.


Geceye Victoria Beckham imzalı turuncu bir elbiseyle katılan Desperate Houwives dizisinin güzel yıldızı Eva Longaria, "En Çok İlham Veren Oyuncu" ödülünü aldı.


İki çocukannesi sinema yıldızı Jessica Alba, Alexander McQueen imzalı derin göğüs dekolteli siyah elbisesiyle gecenin en şık kadınlarından biriydi.


Dünyaca ünlü sinema yıldızı Naomi Watts törende giydiği derin sırt dekolteli elbisesiyle gecenin en cüretkar kadınlarından biriydi.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.