Hava Durumu

Bursaspor'un yüzü yenilerle güldü!

Yeşil Beyazlılar'da geride kalan 10 hafta sonunda gol sevinci yaşayan tüm isimler yeni transferlerden oluştu. Aytaç, Sakho, Umut ve Latovlevici'den skor katkısı alan Timsah'ta 3 isim dışında yeni gelen oyuncular sıklıkla süre şansı buldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2018 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2018 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un yüzü yenilerle güldü!

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu öncesinde Bursaspor kadrosunda büyük bir revizyona gitti. Yeşil Beyazlılar transferde Aytaç Kara, Stephane Badji, Umut Meraş, Iasmin Latovlevici, Diafra Sakho, Aurelien Chedjou, Allano Lima, Henri Saivet, Jani Atanasov, Santiago Vergini, Umut Nayir ve Tunay Torun olmak üzere 12 oyuncuyu bünyesine kattı. Ligde geride kalan 10 haftada Timsah, yeni transferlerin büyük bir kısmından önemli katkı aldı. 8 gol atan Bursaspor'da takımdan ayrılan William Troost-Ekong dışında atılan 7 golün tamamı yeni transferlerden geldi. Golleri Aytaç Kara (3), Diafra Sakho (2), Umut Meraş ve Iasmin Latovlevici kaydetti.

EN GOLCÜ AYTAÇ

Geçtiğimiz sezonu Evkur Yeni Malatyaspor'da geçiren ve 29 lig maçına çıkan Aytaç Kara, 4 gol ve 5 asist ile sezonu tamamlarken bu sezona iyi başladı. Takımın 1. penaltıcısı olan Aytaç, Samet Aybaba tarafından 10 maçta da ilk 11'de şans buldu. 25 yaşındaki futbolcu aynı zamanda Timsah'ın 3 golle en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor. Yeşil Beyazlıların bir diğer transferi Diafra Sakho ise forma giydiği 6 Süper Lig maçında 2 kez gol sevinci yaşadı. Özellikle bu 2 golü ilk 2 maçında kaydeden Senegalli forvet, Aybaba'nın da en güvendiği oyuncular arasında yer aldı. Sakho'nun ayrıca 3 golü de VAR kararlarıyla iptal edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.