Hava Durumu

Barcelona taraftarı, PSG'nin kaldığı otele giderek kafileyi rahatsız etti

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında TSİ 23.00'da oynanacak Barcelona-PSG maçı öncesinde Katalan taraftarlar, Fransız ekibini otelde uyutmadı. Havai fişekler patlatıp marşlar söyleyen taraftarlar, Fransız ekibini bir hayli rahatsız etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barcelona taraftarı, PSG'nin kaldığı otele giderek kafileyi rahatsız etti

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu bu gece dev bir maçla açılıyor. Nou Camp'ta PSG'yi ağırlayacak olan Barcelona'da taraftarlar, Fransız kulübün konakladığı otelin önünde havai fişekler patlatarak ve marşlar söyleyerek futbolcuların uyumasını engellemek için ellerinden geleni yaptı.

İki kulüp arasında son dönemlerde giderek tırmanan gerginliğin tohumları, 2017 yılında deplasmanda 4-0 yenilen Barcelona'nın sahasında PSG'yi 6-1 gibi tarihi bir skorlar elemesiyle atıldı. Bu tarihi hezimetin ardından PSG 222 milyon euroluk bir bonservis bedeliyle Neymar'ı transfer etmiş ve Barcelona'nın hücum gücüne büyük bir darbe vurmuştu.

"HIRSIZ! MESSİ'Yİ RAHAT BIRAK"

PSG başkanı Nasser Al-Khelaifi, Barcelona'nın yıldızı ve ikon ismi Lionel Messi'yi de her fırsatta transfer etmek istediğini belirtiyor. Fransız kulübünün başkanın Messi'yi transfer etme konusundaki ısrar tavrı da Katalan taraftarların büyük tepkisini çekiyor. Nasser Al-Khelaifi'nin otele geldiğini görünce ona küfürler eden taraftarlar "Hırsız! Defol git! Messi'yi rahat bırak!" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.