Hava Durumu

Beşiktaş'ın yeni sezon formaları sızdırıldı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta formaları lamanla tanıtılmadan internete sızdırıldı. Yeni formalar ile ilgili taraftarlar yorumda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2022 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2022 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'ın yeni sezon formaları sızdırıldı!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Beşiktaş'ın giyeceği yeni formalar tanıtımdan önce basına sızdırıldı. Öte yandan siyah-beyazlı takımda transfer gelişmeleri yaşanıyor.

İKİ RESMİ İMZA VAR, WEGHORST YOLDA

Transferde Gedson Fernandes ve Romain Saiss’i resmen renklerine bağlayan Beşiktaş’ta, Wout Weghorst için geri sayım sürüyor. Siyah-beyazlı profesyoneller her konuda anlaşma sağlanan Hollandalı golcünün sözleşmesini hazırladı. Burnley'den 1 yıl kiralanan Weghorst'un İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

KONDİSYON VE TAKTİK ÇALIŞTI

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Valerien Ismael’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmalarıyla başlayan idman, pas çalışması sonrası oynanan çift kale maçla sona erdi. Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarına yarın saat 10.30 ve 16.00’da yapacağı çalışmalarla devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.