Hava Durumu

Dursun Özbek'ten Ali Koç'la ilgili bir açıklama daha

Galatasaray Kulubü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisi sonrası yaşananlarla ilgili bir açıklama daha yaptı. Özbek, "Ali Koç ve yancılarının o gün yaptıkları eşkıyalık yanlarına kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 12:55
Kaynak: Sözcü
Dursun Özbek'ten Ali Koç'la ilgili bir açıklama daha

Galatasaray Kulubü Başkanı Dursun Özbek, Sözcü Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Derbiye ve şampiyonluk yarışına değinen Özbek, "Kimse merak etmesin, şampiyon biz olacağız" dedi.

Konyaspor maçında Galatasaray'a şampiyonluk için 1 puan yeterken, Dursun Özbek konuyla ilgili "Biz böyle bir hesap içinde değiliz" ifadelerini kullandı.

'Galatasaray her maçını kazanmak için oynar' diyen Dursun Özbek, 'Küme düşme ve şampiyonluk hesapları yapılabilir ama Galatasaray hiçbir zaman böyle aritmetik hesapların içinde olmaz. Bir tek amacımız var; sahaya çıkıp en iyi sonucu almak. Galatasaray en zor zamanlarında bile ‘Mayıslar bizimdir’ demiş ve bunu dost düşman herkese göstermiştir. Adnan Polat döneminde de 20.45’i eklemiştir. Kurumsal yapı, sportif yapılanmamız değişir, başkanlarımız değişir ama mayıslar bizim kalır. Finallerin takımıyız. Bu pazar Konya’da finali oynuyoruz, kazanacağız. Mayıslar bugün de yarın da 100 yıl sonra da Galatasaray’ın olacak' şeklinde konuştu.

Derbi sonrası yaşanan olaylara bir kez daha değinen Dursun Özbek, "Ali Koç ve yancılarının o gün yaptıkları eşkıyalık yanlarına kalmayacak. Önce maçı izlemeye gelmekten imtina edin sonra silahlı adamlarla, korumalarla boş stadı basmaya çalışın. Sahaya girip insanlara saldırın. Böyle bir eşkıyalık olamaz! Kulübümüz hukuki anlamda aynı gece girişimlerini yaptı. Nitekim sonuçlarını da gördük. Ne gerekiyorsa en kuvvetli şekilde yapıp süreci takip ediyoruz. Yakında hepiniz bu eşkıyalığın -yapan kim olursa olsun- yanına kalmayacağını görecek" dedi.

Konunun seçim malzemesi yapıldığını bildiren başkan, "Darp ettikleri arkadaşımız hastanede yatıyor. Bu durumun bile seçim malzemesi yapılıyor olması son derece rahatsız edici. Bizim birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Bu konuda da konuşacaklarım var ama camiamızın konsantrasyonunu bozmaktan kaçınıyorum. Zamanı gelince biz de konuşacağız" sözlerini sarf etti.

An itibarıyla transfer konuşmak istemediklerini söyleyen Özbek, "Şu anda tek gündemimiz pazar günü oynayacağımız maç ve kazanacağımız şampiyonluk. Şu an transferin konuşulmasından ziyade hafta sonu kazanacağımız zaferin konuşulmasını istiyorum" dedi.

Derbi sonucunun kendileri için sürpriz olduğunu aktaran Dursun Özbek, "Derbiyi kaybetmeyi beklemiyorduk. Galatasaray hiçbir maçı kaybetmeyi beklemez ama futbolda her sonuç var. Olayı bir maç üzerinden değerlendirmek yanlış olur. Galatasaray ‘winner’ bir takımdır. Kimse merak etmesin, şampiyon biz olacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sözcü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.